Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Súlož v priamom prenose!

Nora a Braňo Mojsejovci
Nora a Braňo Mojsejovci

VYSOKÉ TATRY - V reality show Mojsejovci začína byť poriadne dusno! V ostatnej časti tohto kontroverzného programu, ktorú TV Markíza odvysielala včera o 20.00 hod., dvaja semifinalisti súložili pod perinou priamo pred skrytými kamerami! Chúlostivá scéna sa odohrala v izbe jedného tatranského hotela, kde bolo 21 potenciálnych milionárov na výberovom pobyte. Hlavnými aktérmi posteľového výstupu boli 46-ročný Bratislavčan Milan, ktorému sekundovala už známa "exmilenka" speváka Petra Stašáka 27-ročná Zuzana Kleinová z Košíc.

Vzdychy, stony a pravidelné pohyby jasne naznačovali, čo sa pod perinou práve odohráva. "Všetko, čo sa v reality show Mojsejovci odvysielalo, zaznamenáva skutočné dianie, bez strihov, alebo vytvárania fiktívnej televíznej reality, ktorá by menila skutočný sled udalostí či samotnú udalosť. To, čo diváci na obrazovke vidia, sa skutočne stalo," potvrdila pravdivosť odvysielanej sexuálnej scény hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová.

Mužský hrdina erotických hier - Bratislavčan Milan však zdôrazňuje, že k žiadnemu pohlavnému styku nedošlo: "Zuzke bola zima, tak ma poprosila, aby som ju zohrial pod paplónom."

Podľa ostatných účastníkov trojdňového výberového tábora vo Vysokých Tatrách, bujarej noci predchádzala spoločná diskotéka, kde si Stašákova "bývalá" vraj sympatického Milana vyhliadla a držala sa ho ako kliešť. "Obaja už mali trochu vypité, keď išli na izbu," povedal člen televízneho štábu. Dvojica sa navyše o svoje súkromie v hotelovej izbe delila s ďalším súťažiacim, v reality show nazývaným Ír.

A ako Milan vyvsvetlil vzdychy vychádzajúce spod periny?"Keď som Zuzanu zohrieval, možno sa pri tom vzrušila. Potom som zas ja požiadal ju, aby mi škrabkala chrbát," postupne sa rozpamätával na detaily inkriminovanej noci. Od príjemne prežitej noci sa vraj so škandalóznou Košičankou už nestretol.

Akýkoľvek pohlavný styk či jeho náznak odmieta aj Zuzana Kleinová: "Hoci som sa k Milanovi pritúlila, k ničomu nedošlo. Ani k dotykom na intímne miesta. Nadvihujúci sa paplón predsa nič neznamená!" Táto "blondínka" už dala o sebe vedieť v predošlých dieloch reality show Mojsejovci, kde sa nechala vyprovokovať moderátorm Rozborilom, vyzliekla sa a vykúpala v hotelovej vani. Neskôr vyhlásila, že bola milenkou košického speváka a interpreta evergreenov Stašáka.

Scéna, akú Markíza včera servírovala svojim divákom, už patrí do kategórie tých, na ktoré sa Slováci sťažujú. Práve preto vzrastá počet nepriateľov tejto reality show žiadajúcich Radu pre vysielanie a retransmisiu o zrušenie programu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu