Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Judínyovej telo za 54 tisíc €: A ukázala, čo má pod sukňou!

Erika Judínyová v dráždivom outfite. Zobraziť galériu (13)
Erika Judínyová v dráždivom outfite.

BRATISLAVA – Poriadne sa nahodila! Moderátorka Erika Judínyová (37) na včerajšej spoločenskej akcii vyrazila prítomným pánom aj dámam dych. Na svedomí to mal jej vyzývavý outfit a mimoriadne drahé šperky.

Moderátorka Erika Judínyová sa stala jednou z dvanástich tvárí kalendára s názvom Celebrity pre zvieratká. Tento projekt vznikol kvôli podpore bratislavského útulku pre štvornohých miláčikov. Zapojili sa do neho viaceré známe osobnosti nášho šoubiznisu. Napríklad Adela Banášová, Martina Schindlerová, Zdenka Predná či Erika Barkolová. Všetky bez nároku na honorár.

Včera sa v jednej z reštaurácií nášho hlavného mesta konal krst spomínaného kalendára. Prišla naň aj väčšina známych dám, ktoré prepožičali svoju tvár pre dobrú vec. Na akcii sa ukázala aj Erika Judínyová. V momente, ako dorazila, stala sa stredobodom pozornosti.

Dôvodom bol jej vyzývavý outfit v hodnote 4 tisíc eur (približne 120 tisíc Sk), vytvorený zo špeciálnej bižutérie. A nielen ten. Na krku a ruke jej svietili šperky v cene 50 tisíc €, čo predstavuje približne 1,5 milióna korún. Náhrdelník a náramok boli vyrobené z briliantov, ktoré klenotník osadil do platiny. „Kvôli ich vysokej hodnote som mala v pätách ochrankára. Čo sa týka body, ktoré som mala na sebe, vytvoril ho návrhár Boris Hanečka. Cítila som sa v ňom fajn, i keď som mala pocit, že je to trochu odvážne,“ povedala nám moderátorka Smotánky.

Súčasťou krstu zaujímavého kalendára bola aj dražba obrazov. Koľko bol ochotný zaplatiť neznámy dražiteľ za dvanásť fotografií slovenských celebrít? Čítajte TU!

Sledujte TOPKY TV: Takto to vyzeralo na včerajšom krste kalendára.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu