Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mojsej: Rozlúčka s Norou a potom... Pokus o samovraždu!

Braňo Mojsej Zobraziť galériu (8)
Braňo Mojsej

TATRANSKÁ LOMNICA – Chcel sa zabiť! Braňo Mojsej (42) zdrhol v piatok z košickej psychiatrie. Zobral manželke Nore (51) auto a odišiel do ich spoločného apartmánu, ktorý majú v Tatranskej Lomnici. Tam sa opíjal 48 hodín vkuse. Vyvrcholením alkoholového záťahu bol pokus o samovraždu!

Piatkový útek Braňa Mojseja z Fakultnej nemocnice L. Pasteura v Košiciach mal takmer tragickú dohru. V nedeľu ho našli ležať v bezvedomí na zemi v apartmáne v Tatranskej Lomnici. Všade naokolo boli porozhadzované fľaše a množstvo liekov. Braňo sa v alkoholovom delíriu pokúsil ukončiť svoj život.

„Volal mi a písal, že sa so mnou lúči, že ide spáchať samovraždu,“ povedala pre topky.sk Nora Mojsejová. Ako sme sa od nej ďalej dozvedeli, najznámejší obyvateľ košického Pereša podobne zavolal aj iným blízkym. Keď sme sa podnikateľky spýtali, ako na jeho slová reagovala, odpovedala: „Snažila som sa mu to vyhovoriť, no absolútne ma nevnímal. Bol úplne namol.“

Mojsejov záťah vyvrcholil tým, že ho v nedeľu popoludní musela doviezť do Fakultnej nemocnice L. Pasteura v Košiciach sanitka. Záchranári ho pripútali na nosidlá. Za múrmi psychiatrickej liečebne podstúpil detoxikačný proces.

Samovražedné sklony mal Braňo už v minulosti. „Niekoľkokrát som mal úvahy odísť z tohto sveta. Uvažoval som nad samovraždou, aj nad neviem čím, ale život sa týmto nekončí,“ povedal nedávno vo videu, ktoré dokonca zavesil na svoju internetovú stránku. Teraz ho čaká tvrdá protialkoholická liečba. „Ak si chce zachrániť život, nič iné mu nezostáva,“ uzavrela Nora.

Viac informácií o Mojsejovom záťahu a rozhádaných manželoch:

Mojseja našli v bezvedomí: Museli ho zachraňovať!

Mojsej ušiel z psychiatrie: Naháňajú ho policajti!

Mojsejová schytala 7 rán od Braňa: Toto všetko jej spôsobil!

AUDIO a VIDEO Mojsejová chrstla Braňovi do tváre rozvod: Plakal a škemral o odpustenie!

AKTUALIZOVANÉ Nora vysvetľuje: Bola som na psychiatrii, Braňo mal silný absťák!

Mojsej po záťahu: Prvýkrát sa musel Nore pozrieť do očí!

VIDEO Pomätený Mojsej: Chcel sa zabiť, tliacha o konci sveta!

VIDEO Mojsejová pení: Braňo bol so mnou len pre peniaze!

Rozvod Mojsejovcov: Je to hovädo a skončil na psychiatrii, zúri Nora!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu