Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Takto žije ženatý Rozboril s priateľkou

Vilo Rozboril Zobraziť galériu (5)
Vilo Rozboril

KOŠICE - Skutočne originálnym spôsobom odštartoval nedeľnú časť reality show Mojsejovci jej moderátor Vilo Rozboril (37).

Ešte stále ženatý Vilo dovolil divákom Markízy nahliadnuť do svojho súkromia, o ktoré sa delí s priateľkou Petrou Kelbelovou (22)! Bez rozpakov umožnil televíznym kamerám "nazrieť" do ich spoločnej kúpeľne, kuchyne i spálne! Prečo to urobil?

"Táto scéna bola odvysielaná v rámci relácie Mojsejovci, ktorá je vlastne reality show. Je zameraná na životy ľudí, a tie sa budú v priebehu vysielania programu objavovať aj na obrazovke. Keďže Mojsejovcov moderujem, nemám problém urobiť to isté," vysvetlil dôvody medializácie svojho súkromia Rozboril.

Moderátora nakrútil kameraman vo chvíli, keď sa holil v kúpeľni a následne výsledok svojej činnosti konzultoval s Petrou, ktorá mu v kuchyni pripravovala raňajky. Na jeho otázku, či je dobre oholený, mu odvetila protiotázkou: "Aj dole?" Potom mu ponúkla vlastnoručne pripravené raňajky - rožok so šunkou. Vilo si však na ňom nepochutil a vrátil jej ho so slovami: "Je vhodný akurát tak na strúhanku!"

Kučeravá brunetka ho potom s vyčítavým krikom nasledovala do spálne s košeľou v ruke: "Toto som ti mala ožehliť, a ty si obliekaš niečo iné? Mňa z teba porazí!" Krátka roztržka partnerov nevyústila do väčšej zvady. Pred Vilovým odchodom z bytu si Petra od neho ešte vyžiadala bozk na rozlúčku a vyprevadila ho. Roztržitý (či zaľúbený?) Vilo sa ešte musel vrátiť, pretože odchádzal aj so šálkou kávy v ruke...

Scéna ako vystrihnutá z manželského života. A s tým už má Rozboril nejaké skúsenosti, veď s manželkou Katarínou prežil 15 rokov. "Tieto veci sú už uzatvorené. S manželkou sme v rozvodovom konaní, obaja si už žijeme vlastný život," povedal moderátor na margo televíznej scény, kde odhaľje spolužitie so svojou milenkou. Túto časť reality show Mojsejovci si podľa hovorkyne Markízy Ivany Semjanovej pozrelo v nedeľu 27,3 % divákov, čo je viac ako 1,9 milióna Slovákov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu