Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

AUDIO Mojsejovej mrazivá spoveď: Nadával mi do starých ku...v!

Nora Mojsejová podala včera žiadosť o rozvod. Zobraziť galériu (9)
Nora Mojsejová podala včera žiadosť o rozvod.

BRATISLAVA – Prehovorila! Nora Mojsejová (51) včera podala na Okresnom súde v Košiciach žiadosť o rozvod s manželom Braňom (41). V súvislosti s tým poskytla topkám exkluzívny rozhovor, v ktorom nám prezradila šokujúce informácie zo života s hudobníkom. Vypočujte si rozhovor s Norou na konci tohto článku!

Topky.sk: Myslíte si, že Braňo bude robiť pri rozvode problémy alebo to prebehne bezproblémovo?

Nora: Neviem to povedať. Teraz som vlastne po siedmich rokoch zistila, že ja ho vlastne ani nepoznám. Uvidíme, ako bude reagovať. Dúfam, že keď bude po liečbe, tak sa dohodneme.

Topky.sk: Kto stojí pri vás v týchto chvíľach? Máte sa o koho oprieť?

Nora: Odrezal ma od všetkých kamarátov a od sveta. Bol to jeho zámer. Vozil ma len do roboty a domov. Stojí pri mne iba Versače.

Topky.sk: Čakali ste od Braňa, že po toľkých rokoch vám niečo také urobí?

Nora: Nie. Všetci vieme, že mám teraz určité problémy, ktoré treba riešiť (Nora čelí obvineniam z faktoringového podvodu, pozn. red.) A v takejto chvíli ma nechal tak. Hodil ma ako korisť zveri.

Topky.sk: Neobávate sa, že by vás pri rozvodovom konaní obral o peniaze?

Nora: Nie, neobávam. On ma obral už predtým.

Topky.sk: Rozmýšľali ste, že sa vrátite k pôvodnému priezvisku?

Nora: Nie, budem sa volať Nora Bezmenná (smiech). Ja už ani neviem, aké meno si mám dať. K minulému priezvisku sa určite nevrátim. Ten chlap bol taký istý "capák" ako Braňo. Možno sa aj vydám.

Topky.sk: Keby vás Braňo prosil na kolenách o odpustenie...?

Nora: Neverila by som, že je to úprimné. Braňo je obrovský herec. Celých sedem rokov hral divadlo. Podporoval svoju bývalú rodinu. Dotoval exmanželku, ktorá dva roky nerobila. To je preukázateľné. Osemnásťročný fagan (Braňov syn z prvého manželstva, pozn. red.) sa vozí na aute. Oblieka si značkové veci od hlavy po päty. Chodí do súkromnej školy. To mi snáď nechce Braňo povedať, že to financuje jeho bývalá žena.

Topky.sk: Zrejme to teda financoval z vašich peňazí.

Nora: Samozrejme. Z našich spoločných peňazí.

Topky.sk: Braňo vždy tvrdil, že má vlastný príjem. Že podniká v oblasti nehnuteľností.

Nora: To môže hovoriť Braňo, ktorý nevie, čo je to rodina. Moji rodičia sú spolu 52 rokov. A stále mali spoločné príjmy a spoločné výdavky. Keď chcel mať sám príjem, o ktorom ja neviem, tak sa nemal ženiť. Keď nevie na svojho prefíkaného synáčika zabudnúť, tak mal ostať s ním. Teraz mal jeho syn jedinečnú možnosť postarať sa o otca, lebo s ním minulý týždeň chľastal. Tak prečo to nevyužil? To mu je dobrý len keď treba peniaze ťahať? Tak potom nech sa stará p..a stará. Tak to tam napíšte, že som povedala. Kde je syn? Ja by som sa o svojho otca postarala. Teraz sa za neho hanbí? Keď som mu povedala, aby mu zaviezol veci, tak sa vyhovára, že má auto v oprave. To je čo za fagana nevychovaného. A ešte sa aj po mojom dome potuluje. Obzvlášť, keď celá verejnosť vie, aký som mala na neho názor. Nemýlila som sa. Nechcela som, aby jeho syn chodil k nám, pretože my sme už iná rodina. Aby svojej matke rozprával, čo máme doma. Nikdy som nebola proti tomu, aby sa stretávali v rámci vyživovacej povinnosti.

Topky.sk: Čo vám v týchto chvíľach chýba?

Nora: Iba opora manžela. Tiež nie som z kameňa. Chcela som iba, aby mal Braňo slušný život. Urobila som pre to všetko. Nikto nemôže nič povedať. Nechodila som po baroch, nikto ma nikdy nevidel sa ku..iť, či ožratú. Doma som mala čisto a navarené. On mal opraté, vyžehlené. Nevážil si to. Poza môj chrbát ma okrádal. Surovo. A ešte mi nadával do ku...v starých.

Topky.sk: Uškodili vám tieto Braňove alkoholové prešľapy v pracovnom biznise?

Nora: Moji obchodní partneri ma dobre poznajú. Neodráža sa to nijako. On je pre nich bezvýznamný človek. Obyčajný šašo. Komediant.

Topky.sk: Čo hovoríte na video, ktoré si Braňo pred pár dňami zavesil na svoju internetovú stránku? Rozpráva tam o samovražedných myšlienkach a konci sveta.

Nora: Dala som to zmazať. Veď to je choré. Povedzte mi, či je normálne, že 42-ročný chlap, ktorý sa pasuje do pozície podnikateľa či umelca, urobí niečo takéto. V mobile má čísla na samé veštice a ľudí, ktorí od neho ťahali len peniaze. Veď videli, že je psychicky chorý. Nie každý je taký silný ako ja.

 

Viac informácií o Mojsejovom záťahu a rozhádaných manželoch:

AUDIO a VIDEO Mojsejová chrstla Braňovi do tváre rozvod: Plakal a škemral o odpustenie!

AKTUALIZOVANÉ Nora vysvetľuje: Bola som na psychiatrii, Braňo mal silný absťák!

Mojsej po záťahu: Prvýkrát sa musel Nore pozrieť do očí!

VIDEO Pomätený Mojsej: Chcel sa zabiť, tliacha o konci sveta!

VIDEO Mojsejová pení: Braňo bol so mnou len pre peniaze!

Rozvod Mojsejovcov: Je to hovädo a skončil na psychiatrii, zúri Nora!

 

AUDIO: Vypočujte si spoveď Nory Mojsejovej exkluzívne na topkách!



nora mojsejova spoved


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu