Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mojsejová schytala 7 rán od Braňa: Toto všetko jej spôsobil!

Nora Mojsejová s Braňom skončila. Zobraziť galériu (11)
Nora Mojsejová s Braňom skončila.

BRATISLAVA – Počas ich vzťahu jej viac ublížil ako pomohol! Nora (51) a Braňo (42) Mojsejovci sa takmer po siedmich rokoch manželstva rozvádzajú. Nežnejšia polovička z kontroverzného páru vybavila v stredu na súde všetky potrebné formality. Rozhodla sa tak po tom, ako sa Braňo nedávno spil do nemoty. Tu je 7 dôvodov, prečo to s ním Nora nevydržala.

Toto všetko jej spôsobil

1.Braňo sa stoj - čo stoj chcel medializovať. A stiahol do toho so sebou aj Noru!

Manželia Mojsejovci prvýkrát výrazne zarezonovali v povedomí divákov v relácii Vilomeniny, kde súťažili s rómskym manželským párom. Neskôr nasledovala vlastná relácia Mojsejovci, vďaka ktorej ich dokonale spoznal celý národ. Nora sa neskôr objavila aj v relácii Nákupná horúčka, kde si vyskúšala rolu módnej policajtky. Pred kamerami však bola bez svojho manžela, ktorému medializácia veľmi chýbala. 

Podnikateľka sa preto nechala nahovoriť na účinkovanie v ďalšej reality šou s názvom Nora a Braňo - Pravdivý príbeh. Po krátkom čase však nastali nezhody s televíziou Markíza a ich účinkovanie na jej obrazovkách sa skončilo. Hoci Nore záujem médií spočiatku lichotil a popularitu si užívala, časom začala mať Braňových projektov dosť. 

"Nikdy som netúžila byť na obraze. No prišla tá reality šou Mojsejovci. S tým som sa zmierila. Nehovorím, že mi to nepomohlo k tomu, že som známa osoba. V určitých veciach je to prospešné. Ale do šou Nora a Braňo som vôbec nechcela ísť. Zasa som to urobila kvôli nemu. Teraz sľubujem, že v žiadnej relácii už nebudem. Pokiaľ sa to nebude týkať nejakej módy alebo niečoho podobného," povedala pre topky.sk Nora.

___________________________

2. Vyrobil jej poriadny trapas pred celým národom

Mojsej medializáciu zbožňoval. A tak si v roku 2007 nedal ujsť ani ďalšiu televíznu príležitosť. Vo veľkom avizoval návrat na obrazovky. Tentokrát však do Jojky. A Nora sa nechala zlákať. Návrat sa však nekonal. Bola z toho totiž jedna z najväčších Pročkových „nachytávok“ v relácii Nikdy nehovor nikdy. Tým, že sa Braňo tlačil do televízie a stiahol so sebou aj Noru, jej teda nakoniec vyrobil poriadny trapas pred celým národom. 

Po tejto skúsenosti sa košická podnikateľka snažila stiahnuť do úzadia. Pre médiá sa vyjadroval výsostne iba Braňo. Kvôli spomínanej nachytávke sa dokonca oháňal trestným oznámením. A vyzeralo to tak, že po tomto verejnom ponížení definitívne skončili košickí manželia so svojim televíznym pôsobením. Po výmene vlastníkov v Jojke sa však situácia zmenila. A opäť „zahviezdili“. Skúsili to s reláciou Čo na to Mojsejovci? Tá však netrvala dlho. Po jej zrušení sa na značný čas vytratili z obrazoviek. Nedávno sa Mojsej opäť pripomenul verejnosti v jojkárskom Webmastri. 

___________________________

3. Ťahal z nej peniaze pre svoje záľuby – Mojsejfest

Práve Nora bola vraj tou štedrou hostiteľkou, ktorá zafinancovala Braňove tri letné festivaly v rokoch 2006, 2007 a 2008. Pokryla náklady na vstupné, všetky atrakcie i zaujímavý kultúrny program. Mojsejfest pre Braňa znamenal príležitosť, kedy mohol pred ľuďmi odprezentovať svoju hudobnú tvorbu, pretože ho v rádiách nechceli hrávať. "Platili sme to my, aby sa mohol ukázať. Sponzorov sme nechceli. Samozrejme, ja som s tým súhlasila," netají pre topky.sk Mojsejová.

___________________________

4. Ponižoval ju svojimi alkoholovými excesmi 

Braňo sa nikdy netajil tým, že má problémy s alkoholom. V sedemnástich rokoch ho dokonca našiel otec priotráveného touto omamnou látkou. V bezvedomí ležal na zemi. Vtedy sa aj prvýkrát podrobil liečbe. Bolo však zrejme len otázkou času, kedy ho to pohltí opäť. A tak sa aj stalo. Dokonca aj počas vzťahu s Norou mal niekoľkokrát problémy s chľastom. Liečil sa na Prednej hore. Manželka mu však vždy podala pomocnú ruku, keď podľahol závislosti. Minulotýždňový opilecký záťah však bol poslednou kvapkou do pohára Norinej trpezlivosti. S Braňom sa rozhodla rozviesť.

___________________________

5. Zmizli jej peniaze a zlato

Po poslednom Braňovom alkoholovom vyčíňaní, kedy bola známa podnikateľka pracovne odcestovaná v Bratislave, si Mojsej do jej domu priviedol partičku známych. Noru rozčúlilo okrem iného aj to, že z vily na Pereši zmizli peniaze a zlato. „Podám trestné oznámenie," rozčúlene povedala pre topky.sk Nora. 

___________________________

6. Financoval svoju exmanželku poza Norin chrbát

Mojsejová pre topky.sk priznala, že Braňo dotoval poza jej chrbát sedem rokov svoju exmanželku Valiku a syna. Ako v súvislosti s tým samotná Nora povedala, nevedela o tom. Braňo dokonca kúpil bývalej žene a synovi auto. "Keď nevie na svojho prefíkaného synáčika zabudnúť, tak mal ostať s ním. Teraz mal jeho syn jedinečnú možnosť postarať sa o otca, lebo s ním teraz chľastal. Tak prečo to nevyužil? To len keď peniaze treba ťahať? Tak potom nech sa stará p..a stará. Tak to tam napíšte, že som povedala. Kde je syn? Ja by som sa o svojho otca postarala. Teraz sa za neho hanbí? Keď som mu povedala, aby mu zaviezol veci, tak sa vyhovára, že má auto v oprave. To je čo za fagana nevychovaného. A ešte sa aj po mojom dome potuluje. Obzvlášť, keď celá verejnosť vie, aký som mala na neho názor. Nechcela som, aby jeho syn chodil k nám, pretože my sme už iná rodina. Aby svojej matke rozprával, čo máme doma. Nikdy som nebola proti tomu, aby sa stretávali v rámci vyživovacej povinnosti," povedala podnikateľka.

___________________________

7. Nepodržal ju, keď to najviac potrebovala

Nora bola pred niekoľkými mesiacmi obvinená z faktoringového podvodu, za čo jej hrozí pätnásť rokov väzenia. V októbri jej pribudlo ďalšie obvinenie. Vyšetrovateľ Úradu boja proti korupcii má podozrenie z neodvedenia dane a poistného. Mojsej namiesto toho, aby Nore bol oporou a stál pri nej, jej narobil ešte viac problémov. Teraz, keď mám dosť veľa starostí, sa takto zachová k svojej žene len hovädo, nie manžel," povedala Mojsejová pre portál korzar.sk. „Už viem, o čom to celé bolo. O peniazoch. O čom inom? Mal u mňa dobrý život," povedala v jojkárskych Promi novinách Nora.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu