Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Mojsejová pení: Braňo bol so mnou len pre peniaze!

Rozzúrená Nora Mojsejová v jojkárskej relácii Promi noviny. Zobraziť galériu (5)
Rozzúrená Nora Mojsejová v jojkárskej relácii Promi noviny.

KOŠICE/BRATISLAVA - Koniec kontroverzného páriku! Nora Mojsejová (51) sa včera rozhodla, že definitívne ukončí manželstvo so spevákom Braňom Mojsejom (41). To však nie je jediné, čím šokovala vo svojej spovedi, ktorú poskytla jojkárskym Promi novinám.

Košická podnikateľka iba s ťažkosťami potláčala pred kamerami hnev, ktorý má na svojho manžela. Ten sa počas minulého týždňa opíjal so svojimi kamarátmi, zatiaľ čo ona bola pracovne v Bratislave. Mojsej sa s priateľmi ožieral aj vo vile na Pereši. Kým psov nechal o hlade a vysmädnutých, on toho prelial hrdlom viac než dosť.

"Je na psychiatrii vo veľmi zlom stave. Bol opitý na mol. Mal v sebe cez tri promile alkoholu. Žiaľ, stalo sa to, čo sa stalo. Z Pereša bola jedna veľká krčma," povedala znechutene Nora v úvode včerajších Promi novín. Braňovo správanie hodnotí ako nepochopiteľné. "Neraz som ho zdvihla zo zeme. Neraz som mu podala pomocnú ruku," povzdychla si podnikateľka, ktorá je rozhodnutá definitívne ukončiť viac ako šesťročné manželstvo.

"Spolu už nikdy nebudeme. Na čo by mi bol? V ťažkých chvíľach ma zradí... Veď toto neurobí ani hovädo. Už viem, o čom to celé bolo. O peniazoch. O čom inom? Mal u mňa dobrý život," nešetrila Braňa pred divákmi. A hoci je na neho neopísateľne nahnevaná, na ulici ho nechať nechce. "Bude mať kde bývať. O tom sa však porozprávame až potom, keď vytriezvie. Jemu by nestačila ani trojmesačná liečba. Potreboval by minimálne rok. Podľa mňa pije už dvanásť mesiacov. V kombinácii s liekmi," povedala Nora. K tomuto názoru dospela potom, ako našla v jeho veciach tašku plnú liekov.

 

VIDEO: Nora Mojsejová takto naložila Braňovi Mojsejovi v relácii Promi noviny.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu