Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pomätený Mojsej: Chcel sa zabiť, tliacha o konci sveta!

Braňo Mojsej Zobraziť galériu (5)
Braňo Mojsej

BRATISLAVA/KOŠICE – Chľast mu rozhodne neprospieva! Kontroverzný spevák z košického Pereša - Braňo Mojsej (41) zavesil na svoju internetovú stránku video, v ktorom sa prihovára k slovenskému ľudu. V ňom tliacha o blížiacom sa konci sveta. Dokonca priznáva, že rozmýšľal nad samovraždou.

Mojsej sa najnovšie stal vizionárom. Aspoň tak to vyzerá podľa jeho vyjadrení vo videu, ktoré zavesil pred niekoľkými dňami na svoju internetovú stránku. Ako sa zdá, už vtedy boli jeho slová vyvolané nejakým poldecákom. Vo svojom „príhovore“ totiž neurčito hovorí o konci sveta: „Niečo sa blíži a už teraz sa nám to začína ukazovať. Dejú sa veci, ktoré ukazujú cestu pre ľudstvo. Vidím rôzne výklady toho, čo sa stane. Nechcem povedať, že to bude Boží súd alebo proste vyššia moc, tam som sa ešte nedostal,“ tvrdí Mojsej, pričom ďalej priznáva, že osud ľudstva mu nie je ľahostajný a touto témou sa bude naďalej zaoberať a riešiť ju. Zrejme si pozrel katastrofický film o konci sveta s názvom 2012, ktorý je momentálne v kinách.

Tým však jeho spoveď vo videu nekončí. Braňo, ktorému pred kamerou robí spoločnosť iba pes, uvádza hlavný dôvod negatívnych myšlienok. „Niekoľkokrát som mal úvahy odísť z tohto sveta. Uvažoval som nad samovraždou, aj nad neviem čím, ale život sa týmto nekončí,“ úprimne odkrýva intímne životné úvahy. Podobných vyjadrení je vo videu viac.

V čase nakrúcania týchto záberov zrejme už tušil, že nie je niečo v poriadku v jeho vzťahu s Norou Mojsejovou. V súčasnosti ich manželstvo prechádza krízou. Podľa najnovších informácií podnikateľka dokonca zvažuje rozvod. Popri obvineniu z faktoringového a daňového podvodu musí teda čeliť aj problémom vo vzťahu.  

VIDEO: Braňo Mojsej rozpráva o samovražde a svojich víziach, že sa blíži koniec sveta.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu