Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Rozvod Mojsejovcov: Je to hovädo a skončil na psychiatrii, zúri Nora!

Nora a Braňo Mojsejovci Zobraziť galériu (3)
Nora a Braňo Mojsejovci

BRATISLAVA - Skončila s ním! Nora Mojsejová (51) chce tento týždeň požiadať o rozvod. Tomuto rozhodnutiu predchádzalo niekoľkodňové opíjanie sa jej manžela Braňa Mojseja (41), ktorý skončil po alkoholovom záťahu na psychiatrii.

Ako informuje korzar.sk na svojej stránke, po niekoľkodňovom opíjaní musela Braňa odviezť z istého hotela na východe Slovenska v pomočených nohaviciach včera ráno záchranka. Najznámejší obyvateľ košického Pereša sa ožieral spolu s kamarátmi počas celého týždňa poza Norin chrbát, pretože podnikateľka bola pracovne odcestovaná v Bratislave.

Nezodpovedné správanie rozčúlilo Mojsejovú natoľko, že sa chce dať rozviesť. "Vstup do domu má zakázaný, mám tu ochranku, tu už sa nedostane. Nezostane na ulici, ale o tom sa budeme baviť, keď príde k rozumu. Potrebuje intenzívne najmenej trojmesačné liečenie a potom sa budeme baviť o detailoch rozvodu. Nemôžeme predsa na neho napísať nič, však by ho o to pripravili za pár dní," povedala pre portál korzar.sk Nora.

Okrem manželovho alkoholového vyčíňania ju dožral aj fakt, že Braňo nechal v dome štvornohých miláčikov bez žrádla, vody a nevyvenčených. Noru rozčúlilo tiež to, že z domu zmizli peniaze a zlato. Podľa jej názoru za tým stojí jej muž s kamarátmi. "Teraz, keď mám dosť veľa starostí, sa takto zachová k svojej žene len hovädo, nie manžel. Dám trestné oznámenie, ja presne viem, s kým tu bol," rozčúlene sa vyjadrila Nora pre portál korzar.sk.

Braňovi zbalila jeho veci do tridsiatich vriec. Všetko chce riešiť až potom, ako sa dá trochu do poriadku a vráti sa z psychiatrie. Piť vraj začal potajomky už dávnejšie. Podľa Noriných slov kombinoval alkohol s liekmi.

Mojsejová prežíva v poslednej dobe naozaj ťažké chvíle. Pred niekoľkými mesiacmi bola obvinená z faktoringového podvodu, za čo jej hrozí pätnásť rokov väzenia. V októbri jej pribudlo ďalšie obvinenie. Vyšetrovateľ Úradu boja proti korupcii má podozrenie z neodvedenia dane a poistného.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu