Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Rihanna chce nového chlapa... S poriadne vyvinutým rozkrokom!

Rihanna Zobraziť galériu (9)
Rihanna

LOS ANGELES - Na veľkosti záleží! Čokoládová speváčka Rihanna (21), ktorá tento rok pocítila na tvári tvrdé päste svojho ex-priateľa, je z najhoršieho vonku. Pripravená na ďalšieho muža si však kladie podmienky - berie len fešáka s veľkým prirodzením, ktorý navyše vie, ako s ním v posteli narábať!

Barbadoská kráska nerandila s mužmi od februára, kedy po nečakanom útoku partnera Chrisa Browna skončila s dobitou tvárou. Odvtedy však prešlo trištvrte roka a jej rany na tele i na duši sa zrejme definitívne zahojili. Otvorená novej známosti však odvážlivcov varuje: o babrákov, ktorí to nevedia roztočiť v spálni, rozhodne nemá záujem!

O svojich nárokoch na muža uchádzajúceho sa o jej priazeň čo-to prezradila nemeckému magazínu Bravo. To, po čom Rihanna momentálne u partnera túži, však rozhodne nie je intelekt, humor, či prirodzené čaro osobnosti: "Musí byť dobrý v posteli, na veľkosti záleží. Viete, čo tým myslím? Vnútorná krása sa počíta tiež, ale bez hračky to nie je zábava. Práve teraz nechcem mať seriózny vzťah, chcem sa zabávať."

Hoci sa speváčka v súčasnosti obzerá po niekom, kto by jej divoké sexuálne túžby premenil na skutočnosť, neznamená to, že svoje telefónne číslo rozdáva ako na bežiacom páse. Ako sama povedala, miluje flirtovanie a plnými dúškami si vychutnáva svoju slobodu, no kontakt na seba až tak často nedáva. Ak je však už na rande, potenciálny objekt na milostné radovánky si "omrkne" od hlavy po päty.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu