Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Televízna kráľovná Oprah Winfrey prekvapuje: Končím!

Oprah Winfrey Zobraziť galériu (3)
Oprah Winfrey

NEW YORK - Známa talkšou americkej televíznej osobnosti Oprah Winfrey skončí v roku 2011. "Slnko nad šou Oprah zapadne s koncom 25. série 9. septembra 2011," uviedol prezident produkčnej spoločnosti Harpo. The Oprah Winfrey Show, ktorú vysielajú v 145 krajinách sveta, z moderátorky urobila kultúrny fenomén.

Dnes 55-ročná Afroameričanka zmenila spôsob, akým sa ľudia rozprávajú, spopularizovala interview, pretože začala odhaľovať tajomstvá, získavala priznania a často aj slzy od hostí zo všetkých vrstiev. V štúdiu privítala množstvo medzinárodných celebrít, reputáciu si vydobyla schopnosťou dostať do šou najvyhľadávanejšie osobnosti.

Narodila sa pritom chudobnej tínedžerskej matke v americkom štáte Mississippi. V súčasnosti zarába ročne 2,7 miliardy amerických dolárov (asi 1,8 miliardy eur) a pravidelne sa umiestňuje na prvých priečkach rebríčkov najvplyvnejších žien sveta, celebrít a televíznych osobností. Hovorca Harpo Productions Don Halcombe odmietol komentovať, prečo sa Winfrey rozhodla so šou skončiť. "Bude o tom hovoriť vo svojej šou," povedal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu