Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nahnevaná Megan Fox: Nie som žiadna šľapka!

Megan Fox Zobraziť galériu (11)
Megan Fox

LOS ANGELES – Anjel v koži diabla! Tak sa opisuje jedna z najsexi herečiek dnešného Hollywoodu. Megan Fox, ktorú oveľa viac ako herecké schopnosti preslávila jej vyzývavosť a sexi pózy, sa zrazu hrá na neviniatko!

Modrooká krásavica je nešťastná! „Dievčatá si o mne myslia, že som šľapka,“ žalovala sa sexica novinárom. „A ja som pritom bola v tom istom vzťahu od svojich osemnástich rokov.“ Naráža prirodzene na svojho priateľa, bývalú hviezdu seriálu Beverly Hills 90210, Briana Austina Greena. Podľa tmavovlásky sú dievčatá k sebe navzájom priveľmi kruté: „Keď vás považujú za peknú musíte byť hlúpa, alebo šľapka alebo hlúpa šľapka.“

Samotná Megan sa pritom podľa seba nesnaží, aby bola vnímaná ako sexuálne založená osoba. Práve naopak. Tvrdí, že pri odvážnych záberoch, ktoré sú neraz súčasťou rozhovorov najmä pre pánske magazíny jednoducho hrá svoju rolu vampa. Práve vďaka nej sa však dostala do povedomia mnohých ľudí. A asi nebude jednoduché sa povesti erotickej dračice zbaviť.

Pomôcť tomu asi má aj jej oznámenie, že chce pomáhať blahu detí v rôznych končinách Zeme: „Cítim, že robiť charitu a pomáhať ľuďom na celom svete je mojím životným cieľom. Keď ste súčasťou tohto biznisu, máte veľký vplyv a naozaj môžete pomôcť.“ Nuž, charita je naozaj ideálnou cestou, ak chcete, aby vás ľudia brali vážne. Svoje by o tom mohla povedať aj Angelina Jolie, ktorá si okrem rešpektu k svojim vnadám dokázala získať uznanie aj za svoje humanitárne úsilie.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu