Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Znevýhodnení Slováci: Povyhadzujú Česi našich superstaristov!?

Balogová a Puskailer už v súťaži dospievali! Zobraziť galériu (8)
Balogová a Puskailer už v súťaži dospievali!

BRATISLAVA – Mnohých včerajšie rozhodnutie zaskočilo! S medzinárodnou SuperStar sa museli rozlúčiť Thomas Puskailer (28) a Nikoleta Balogová (17). Pravidlá finále už totiž nenariaďujú, že má šou opustiť jeden zástupca každej krajiny. Môže sa teda stať, že českí diváci, ktorých je viac, budú logicky posielať viac esemesiek ich finalistom. Nie je preto vylúčené, že najprv povypadávajú Slováci.

Thomas Puskailer si z konca v šou ťažkú hlavu nerobí. „Som troška starší a mal som iný pohľad na túto súťaž. Videl som to inými očami ako niekto, kto má pätnásť,“ povedal tesne po vypadnutí pre topky.sk. Londýnčanovi je ľúto, že si na pódiu už nezaspieva slovenskú pesničku, ale s nádejou v hlase dodáva: „Nájdem si inú cestu, ktorá bude možno lepšia ako táto.“

Na rozdiel od Thomasa Puskailera znášala Nikoleta Balogová vyhadzov ďaleko ťažšie. Z rozhodnutia bola rozčarovaná, o čom sa môžete presvedčiť aj vo videu nakrútenom pre TOPKY TV. „Od rána som mala taký čudný pocit, že pôjdem domov,“  povedala mladá Lučenčanka, ktorá však nestráca nádej stať sa speváčkou: „Keď sa budem niekomu páčiť, tak nahrám cédečko aj bez toho, či vyhrám alebo nie.“ 

V súvislosti s vypadnutím slovenskej dvojice zaplavilo redakciu topiek množstvo otázok od našich čitateľov. Chceli ste vedieť, aký bude teraz postup pri vyhadzovaní vo finále. Oproti predchádzajúcim kolám totiž nastala zmena - diváci vyraďujú bez ohľadu na národnosť. Keďže je však Čehov viac a budú zrejme logicky uprednostňovať zástupcov svojej krajiny, môže sa stať, že vypadnú najprv Slováci. A preto vás zaujímalo, či nie sú naši speváci znevýhodňovaní.

"Finalisti budú vypadávať iba na základe počtu SMS hlasov. Televízie Markíza a Nova od začiatku komunikujú, že hľadajú prvú medzinárodnú SuperStar. Teda najlepšieho speváka/speváčku na území SR a ČR. Slováci aj Česi môžu posielať svoje hlasy ktorémukoľvek finalistovi bez ohľadu na štátnu príslušnosť," povedala nám PR manažérka Markízy Miroslava Labašová. Ako teda z jej vyjadrení vyplýva, spomínaný scenár o vyraďovaní Slovákov nie je vylúčený. V Záhorskej Bystrici sme sa ďalej dozvedeli, že v najbližšom pondelkovom rozhodnutí vypadnú tiež dvaja účastníci. Od tretieho finálového to bude už iba jeden.

 

Sledujte TOPKY TV: Nikoleta Balogová o svojom účinkovaní v SuperStar.

 

Sledujte TOPKY TV: Thomas Puskailer o svojom účinkovaní v SuperStar.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu