Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prichytená Zeta-Jones: Rozdávala si to s mladým zajačikom!

Catherine-Zeta Jones si užíva s mladším mužom Zobraziť galériu (7)
Catherine-Zeta Jones si užíva s mladším mužom

LOS ANGELES - Hoci pred mesiacom už prekročila štyridsiatku, v posteli je z nej stále poriadna divoška! Catherine Zeta-Jones odkopla manžela a vrhla sa na mladé mäsko - v podprsenke skočila do obnaženého náručia len 25-ročnému fešákovi.

Takáto šteklivá sexuálna scéna, našťastie pre šedivého Michaela Douglasa, však s realitou nemá nič spoločné. Ide totiž o súčasť romantickej komédie s názvom The Rebound, v ktorej sa Catherine zhostila hlavnej úlohy. Zažiarila nielen ako príkladná a odvážna matka, ale po čase ukázala aj svoju tvár sexi sirény s úžasným telom.

Americká herečka v spomínanej snímke stvárňuje čerstvo rozvedenú Sandy, ktorá sa po prevalení manželovej aféry odsťahuje s deťmi do New Yorku. Do nového života však nevkročí tou správnou nohou vďaka katastrofálnym schôdzkam s mužmi v jej veku. O to väčšie je jej prekvapenie, keď v sebe objaví živočíšnu túžbu po mladom opatrovateľovi svojich dvoch ratolestí. Hoci s 25-ročným Aramom ju najskôr spája len sexuálne opojenie, po čase zistí, že za pôvodne absurdným vzťahom je predsa len niečo viac...

Medzi divácky najatraktívnejšie rozhodne patrí scéna, v ktorej Catherine skončí s mladým zajačikom vo vášnivej "muchlovačke" na gauči. Šťavnatú intimitu im však z ničoho nič prekazí synáčik Frank Junior. Aram (ktorého si zahral Justin Bartha) bez nohavíc na dlážke a tmavovláska s božskými prsiami majú čo robiť, aby sa z chúlostivého okamihu vykrútili.

Hollywoodska kráska prekročila prah stredného veku 25. septembra - v rovnaký deň, ako jej zákonná polovička Douglas oslávil 65 rokov. Zo svojho veku si však vrásky zaručene nerobí: "Cítim sa oveľa mladšie, ako som. Keď máte 20 rokov, 40-ka vyzerá naozaj staro. Keď som sa blížila k tridsiatke, tiež to vyzeralo na hlavný medzník."





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu