Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Superstaristku Ištvancovú nevedia vystáť: Nenávisť!

Paulína Ištvancová Zobraziť galériu (7)
Paulína Ištvancová

BRATISLAVA – Kamarátov ti otec nekúpi! Finalistku Česko Slovenskej SuperStar Paulínu Ištvanvcovú (16) nepreslávil len spev. K rozruchu okolo jej osoby dopomohol hlavne snaživý tatko, verejnosti známy ako najintenzívnejší odosielateľ SMS správ diváckeho hlasovania. A práve vďaka tomuto ju majú ostatní účastníci poriadne v zuboch!

V pondelkovom rozhodnutí porota označila Paulínu na odstrel. Stalo sa však to, čo nik nečakal. Dievča postúpilo. A to na úkor Košičanky Karolíny Majerníkovej, o ktorej šanciach na postup pochyboval málokto. Reakcie prítomných divákov na prenose boli z prekvapivého verdiktu rôzne. Len nie pozitívne.

Pár hodín po tom sa okolo Paulíninho suverénneho postupu rozpútal veľký rozruch. Podľa našich informácií totiž Ištvancovej otec poslal v snahe dostať dcéru v šou čo najďalej esemesky v hodnote viac ako 100 tisíc slovenských korún (cca 3 400 €) na jej konto. 

Hoci to pravidlá nezakazujú, predsa len to nie je tak úplne fér voči ostatným súťažiacim. Ako napríklad vypadnutej Majerníkovej, ktorá by tým pádom mohla ešte zostať v hre. „Ťažko povedať, kde je pravda. Tá vyjde najavo asi až po súťaži. Nechcem nikoho obviňovať ani odsudzovať. Ak by sa to však preukázalo, o to viac by ma to mrzelo. Bolo by to nefér voči mne, pretože si myslím, že vo finále by som mala čo ponúknuť,“ povedala topkám Karolína.

Tmavovláska ďalej priznala, že sa v pondelok pred rozhodnutím dozvedela práve na našich stránkach o podozrivom hlasovaní v prospech Paulíny, ktoré sa udialo aj počas predposledného semifinálového vyhadzovania. „Mala som taký pocit, že to pokojne môžem byť ja. A tak sa aj stalo,“ priblížila, čo sa jej v pondelok pred vypočutím diváckeho verdiktu preháňalo hlavou.

Na adresu  praktík Paulíninho otca povedala: „Ak to tak naozaj bolo, zo strany jej otca to bolo naozaj hlúpe. Myslím si, že na istý čas sa to dá takpovediac oklamať, ale skôr či neskôr sa to potvrdí alebo vyvráti. Nechcem na nikoho hádzať špinu, ale som presvedčená, že každému sa všetko vráti naspäť podľa jeho zásluh.“

Aj keď táto záležitosť nemala na vypadnutie škandalóznej Anety Galisovej (19) žiadny vplyv, zaujímal nás aj jej pohľad na vec. Povedala, že médiá nesleduje. Keď sme ju však o škandále oboznámili, odvetila: „Asi to vzal do rúk jej otec. Ak je to pravda, tak to rozhodne nie je fér voči ostatným.“

Takéto správanie Ištvancovej blízkych spôsobilo, že Paulína s postupom času prichádza v SuperStar o priateľov. Podľa tvrdení nášho zdroja mala od včera rodáčka z Dolnej Krupej obývať izbu spoločne s metalistkou Leonou Šenkovou (16). Keď sa to však česká speváčka dozvedela, prevrátila očami a dala najavo svoje znechutenie. Po ňom nasledovali opatrenia, ktorej Leone zabezpečili, že už má izbu len sama pre seba.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu