Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Cibulková a Assimakopoulos: Užívali si spolu na lodi!

Cibulková a Assimakopoulos Zobraziť galériu (4)
Cibulková a Assimakopoulos

BRATISLAVA – Kto by to bol povedal!? Úspešná tenistka Dominika Cibulková (20) sa pre topky.sk nedávno preriekla, že má po svojom boku nového chlapa. Hoci vtedy nechcela nič viac prezradiť, zistili sme, že si v lete užívala so známym podnikateľom gréckeho pôvodu Ericom Assimakopoulosom (38).

Slobodný miliardár Eric Assimakopoulos sa zviditeľnil najmä svojimi známosťami s moderátorkami Andreou Ušiakovou a Mariannou Ďurianovou. A ako sa zdá, o blonďavé a známe Slovenky má záujem aj naďalej. Topky.sk nedávno zistili, že čoskoro dvojnásobný otec, ktorý má už jednu dcéru Marie Nelie (7) a druhý prírastok čaká s neznámou Slovenkou, si v lete užíval s našou najlepšou tenistkou Dominikou Cibulkovou.

„Majú milenecký pomer. Dominika je zaľúbená. Boli spolu v lete na plavbe loďou po Grécku,“ prezradil nám náš zdroj. Podobné informácie topkám poskytol aj ďalší človek blízky jednému z dvojice. „Videl som ich letenky, miesta mali zarezervované vedľa seba.“ Oslovili sme teda Dominiku. Keďže na naše telefonáty nereagovala, napísali sme  esemesku. V nej sme ju na rovinu oboznámili s našimi informáciami týkajúcimi sa spoločnej dovolenky s podnikateľom. Následne sme sa spýtali, či je to medzi nimi vážne. „K môjmu súkromnému životu sa nebudem vyjadrovať a myslím si, že je to čisto iba moja súkromná vec,“ nepoprela naše informácie úspešná športovkyňa, ktorá sa pre topky.sk nedávno preriekla, že má blízko k istému mužovi, ktorého identitu však nechcela prezradiť.

„Noo, ako... Nikto nie je nový po mojom boku," váhavo pred časom habkala Cibulková a ďalej pokračovala: „Nerada sa takto na verejnosti rozprávam o mojom súkromí. Preto bolo aj to váhanie.“ My sme sa však pýtali ďalej. Zisťovali sme, či zbalila opäť športovca. „Z okolia športu vôbec nie,“ povedala  blondínka v rozhovore pre TOPKY TV, čím naznačila, že predsa len niekoho má. „Ja nikoho nemám. Si ma skoro nachytala,“ smiala sa tenistka. „Ja už neodpovedám. Pátraj, pátraj," dodala.

Teraz je však už jasné, že po troch Dominikiných vzťahoch so známymi tenistami - Ukrajincom Sergejom Stachovským, Francúzom Gaelom Monfilsom a Rakúšanom Jürgenom Melzerom prišiel na rad podnikateľ, ktorý má však k športu veľmi blízko. Eric je spolumajiteľom hokejového klubu HC Slovan. A je vskutku skvelá partia. Vlastní dva z najšpičkovejších hotelov v Bratislave, má firmy v Nemecku, Poľsku, Belgicku a mnoho iných podnikateľských aktivít. Uvidíme, či tento utajovaný vzťah Dominike vydrží dlhšie ako tie predchádzajúce.

Sledujte TOPKY TV: Cibulková sa preriekla, že má milenca!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu