Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Puskailer sa ukázal polonahý: A chce sa ešte odhaliť!

Thomas Puskailer Zobraziť galériu (7)
Thomas Puskailer

BRATISLAVA – Superstarista Thomas Puskailer (28) sa rozhodne za svoje telo nehanbí! V holandskom seriáli sa ukázal polonahý a nebráni sa ani ďalšiemu vyzliekaniu. Na čo by sa ešte dal nahovoriť?!

Neukazuje iba široký úsmev! Thomas Puskailer sa počas svojej kariéry v Holandsku neváhal odhaliť. Ako sme už informovali, v takzvanom mydlovom seriáli sa promenádoval občas iba v slipoch. A keďže sa o svoje telo príkladne stará, divákom mal čo ukázať! „Keď mám možnosť, tak veľa behám. Rád chodím do posilňovne a udržujem sa vo forme,“ prezradil svoj recept na fit postavu.

Topky.sk boli zvedavé, či by si teda tento superstarista trúfol aj na akty. „V seriáli som s tým problém nemal, pretože sa ma dopredu spýtali, či mi to neprekáža. Ale na akty by som sa nahovoriť nedal,“ povedal nám Thomas.

Odhaľovaniu však aj tak nemusí byť v jeho prípade úplný koniec. V bielizni by sa totiž pokojne nechal nafotiť aj na obrovské bilboardy. „David Beckham robi kampaň pre Emporio Armani. Keby som dostal ponuku na takéto fotenie, nemal by som s tým problém,“ prezradil Puskailer. Zdá sa, že život slávneho človeka by si vedel Thomas celkom dobre užívať. Uvidíme, či niekedy naozaj prerazí a bude taký známy, ako o tom sníva.

 

Sledujte TopkyTV: Thomas Puskailer o tom, na aké odhalené fotografie by si trúfol.

 

Sledujte TopkyTV: Thomas Puskailer v holandskom seriáli.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu