Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Superstaristka Ištvancová: Podrazila ostatných!

Paulína Ištvancová Zobraziť galériu (13)
Paulína Ištvancová

BRATISLAVA – Nie je to fér! Paulína Ištvancová (16) sa drží v Česko Slovenskej SuperStar aj napriek tomu, že si od poroty v oboch semifinálových kolách vyslúžila spŕšku kritiky. Počas minulého prenosu ju dokonca tipovali na vypadnutie. Podľa informácií topiek drží speváčku v hre podozrivo neúmerné posielanie esemes hlasov na jej číslo.

Je ako šedá myš! Paulína Ištvancová vie spievať, ale je príliš nevýrazná. „Nudil som sa,“ povedal jej hneď v prvom semifinálovom kole porotca Pavol Habera. Výroky ostatných sa niesli v rovnakom duchu aj počas minulého prenosu. V pondelkovom rozhodnutí ju dokonca Rolins, Jandová i Habera označili za tú, ktorá by mala zo Sloveniek podľa nich vypadnúť.

Nestalo sa tak! Mladá speváčka aj napriek svojej priemernosti v súťaži zostala. Prečo? Topky.sk sa dozvedeli, že Ištvancová dostáva podozrivo veľa hlasov len z niekoľkých telefónnych čísiel. A to ju podľa našich informácií zatiaľ vždy zachránilo pred vypadnutím. A hoci to pravidlá nezakazujú, predsa len nie je takéto "umelé" naháňanie hlasov príliš férové voči ostatným súťažiacim. A ani k tým, ktorí sa už s šou museli rozlúčiť.

Topky.sk na základe týchto okolností oslovili televíziu Markíza. V Záhorskej Bystrici však zaujali k celej veci diplomatické stanovisko. „V súlade s podmienkami licenčnej zmluvy k projektu Česko Slovenská SuperStar sa nebudeme vyjadrovať k otázkam, ktoré sa týkajú výsledkov hlasovania pre jednotlivých súťažiacich,“ povedala nám Miroslava Labašová z PR oddelenia Markízy. Nechajme sa teda prekvapiť, ako dopadne pondelkové rozhodnutie.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu