Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexice Nela a Mamba: Takto rozpálili divákov!

Zvodné herečky Mamba a Nela Pocisková Zobraziť galériu (21)
Zvodné herečky Mamba a Nela Pocisková

BRATISLAVA – Dokázali, že vedia zaujať! Dáša „Mamba“ Šarközyová (20) a Nela Pocisková (18) dostali publikum do varu. Na včerajšej muzikálovej premiére predstavenia Čajočky mladé herečky predviedli odvážne outfity a sexi tanec.

Zväčša konzervatívne odetá Nela pobehovala po javisku iba v šortkách a v tenučkom tielku bez spodnej bielizne. Spod neho jej vykúkali bradavky. Na rozdiel od nej je Mamba všeobecne známa tým, že opačné pohlavie rada provokuje. Nevyhla sa tomu ani teraz. Keď zavrtela zadkom, bolo sa na čo pozerať!

„V bežnom živote nechodím s výstrihmi a obnažená. V súkromí som skôr taký chalan,“ odpovedala herečka na otázku, či sa rada provokatívne oblieka. V súvislosti s vyzývavými outfitmi, aké mali možnosť diváci vidieť počas predstavenia, nás zaujímalo, či to neprekáža jej priateľovi, s ktorým tvorí pár už zhruba pol roka. „On dokonca protestuje proti tomu, ako sa obliekam. Chce, aby som nosila výstrihy!“ reagovala so smiechom Mamba. Jej partnerovi sa teda muselo predstavenie určite páčiť.

Viac fotografií a informácií nájdete v našej  GALÉRII!

 

Sledujte TOPKY TV: Takto sa predviedli Čajočky!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu