Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zábava na STV: Holé zadky vo verejnoprávnej televízii!

Humoristická relácia Ooops! Zobraziť galériu (4)
Humoristická relácia Ooops!

BRATISLAVA – Odvážne! STV sa rozhodla do svojho večerného programu zaradiť humoristickú reláciu Ooops! načierno. A hneď premiérová časť zábavnej relácie zaujala. Herec René Štúr v nej totiž ukázal holý zadok!

Bývalá markizácka relácia Ooops! sa dostala do verejnoprávnej televízie. Na obrazovkách STV má však pozmenený názov: Ooops! načierno. René Štúr a Svätopluk Malachovský sa akože „nabúrali“ do vysielania verejnoprávnej televízie a robia tam zmätok.

Riadny kúsok vyviedli už v premiérovej časti. Cestovali v rozheganej škodovke, v ktorej vykonali aj rannú hygienu. Do vysielania sa tak dostal aj holý zadok jedného z hercov! Topky.sk zisťovali, či to STV neprekáža.

„Títo zabávači majú špecifický typ humoru, ktorý má svoj veľký okruh fanúšikov. Jedným z hlavných cieľov Ooops! načierno je, aby si ľudia pri jeho sledovaní oddýchli a úplne zabudli na starosti všedného dňa. Vzhľadom na to, že ide o humoristickú reláciu, ktorá je vysielaná po dvadsiatej druhej hodine, nevidíme problém v tom, že je v nej znázornené obnažené pozadie jedného z protagonistov," vyjadril sa Martin Kontúr, PR manažér Jednotky STV. Nechajme sa teda prekvapiť, čo predvedie dvojica dnes večer v ďalšej časti.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu