Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zvodná jojkárka Paulovičová: Hýčkal ju Muž roka Menky!

Veronika Paulovičová a Peter Menky Zobraziť galériu (4)
Veronika Paulovičová a Peter Menky

BRATISLAVA - Má rada komfort a pohodlie! Pred pár dňami sme herečku Veroniku Paulovičovú (29) stretli na predstavení nového modelu luxusného automobilu, kam prišla v sprievode Muža roka 2009 Petra Menkyho (23). Dvojici to svedčalo až tak, že takmer zatienili automobilovú novinku.

Veronika a jej jojkárska kolegyňa Viki Ráková majú rady rýchle autá. A tak nesmeli chýbať na akcii, ktorá sa konala pri príležitosti uvedenia motoristickej novinky na trh. Zaujímavosťou je, že aj keď majú obe dámy vodičský preukaz, Veronika sa na rozdiel od Viky necháva voziť. Za volant si nesadne.

Zrejme to však nebude kvôli strachu zo šoférovania, ale z pohodlnosti. Ako totiž sama priznala, rada sa necháva rozmaznávať. Sexi blondínka miluje pohodlie a preto musí mať poruke vždy niekoho, kto ju odvezie kamkoľvek chce.

Naposledy to bol práve Muž roka 2009 Peter Menky, ktorý Veroniku ochotne previezol a zároveň prevádzal na akcii, kde spolu obdivovali nový model luxusného automobilu. Keďže je Peter sympatický mladý muž, nečudo, že Veronikine ženské oči sledovali viac jeho ako štvorkolesového tátoša.

Okolie si nemohlo nevšimnúť, že to obom spolu pristane. „Veroniku som spoznal iba dnes. Je veľmi príjemná a vôbec mi nerobí problém odviesť ju kamkoľvek,“ prezradil Peter. Či by sa to však páčilo aj Veronikinmu partnerovi – fitnes trénerovi Petrovi Meškovi (46), sme sa už nedozvedeli.

Zvodná jojkárka Paulovičová: Hýčkal
Zobraziť galériu (4)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu