Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Michaela Suríniová: Opustila snúbenca! Našla si iného?

Michaela Suríniová a Nidal Saleh Zobraziť galériu (9)
Michaela Suríniová a Nidal Saleh

BRATISLAVA - Šesť rokov zaľúbená, iba dva mesiace zasnúbená! Finalistka Dievčaťa za milión Michaela Suríniová (20) sa rozišla so svojím snúbencom, dabingovým hercom Jaroslavom Žvástom (22).

Ten ju ešte v decembri minulého roku v priamom prenose reality show požiadal o ruku. Vtedy dvojica svätosväte tvrdila, že šlo o skutočný prejav lásky. Ich zasnúbenie vydržalo len dva mesiace! Michaela dala Jaroslavovi "kopačky" a v spoločnosti sa ukazuje s Palestínčanom Nidalom Salehom.

Dabingový herec Jaroslav Žvásta šokoval svoju priateľku Michaelu a jej rodičov, keď ju v decembri v priamom prenose reality show požiadal pred zrakmi státisícov divákov o ruku. Prekvapená Michaela vtedy po krátkom zaváhaní súhlasila a dala si na prst nastoknúť zásnubný prsteň. No už krátko po skončení jojkárskej šou Dievča za milión nastala v šesťročnom vzťahu vážna kríza. Koniec lásky sa neodvratne blížil. "Zrazu som štyri mesiace žila mimo reality a každodenné problémy mi boli cudzie, pretože som stále riešila tie svoje, fiktívne. Začala prvá kríza: boli sme spolu a neboli. Teraz sa to medzi nami pokazilo. Dali sme si pauzu," prezradila červenovláska pre týždenník Slovenka. A čo na jej slová hovorí ohrdnutý snúbenec Jaro Žvásta? "Nerozišli sme sa, neviem o tom," snažil sa zahmlievať nepríjemnú udalosť.

Rozchod so snúbencom Michaelu už zrejme prebolel, keďže v stredu moderovala bratislavskú vernisáž výtvarníka Daniela Bidelnicu, kam prišla so sympaťákom Nidalom Salehom. Pravdepodobne zhoda náhod spôsobila, že šarmantný mladík, spoločník moderátorky večera, sa stal aj výhercom hlavnej ceny v tombole - Bidelnicovho obrazu... No, Michaela, asi bude načase povedať o zrušení zásnub Jarovi a vrátiť mu snubný prsteň.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu