Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Herečka Paulovičová: Vražda muža!

Herečka Veronika Paulovičová Zobraziť galériu (12)
Herečka Veronika Paulovičová

BRATISLAVA – Pozor na ňu – je žiarlivá a emotívna! Herečka Veronika Paulovičová (29) by sa dokonca mohla dostať do väzenia. Koho by dokázala zavraždiť? Topky.sk to vedia.

Veronika Paulovičová najnovšie nakrúca seriál Prvé oddelenie, kde hrá vyšetrovateľku. My sme sa jej ale pýtali, či by si vedela predstaviť, že by sa dostala na opačnú stranu barikády. Napríklad v seriáli Odsúdené.

„Ja by som si to chcela vyskúšať, je to vzrušujúce prostredie,“ povedala nám Veronika. A na dôveryhodné stvárnenie odsúdenej ženy má dokonca aj tie správne vlastnosti. Je totiž žiarlivá a emotívna.

„Viem sa aj rozčúliť, to by vám vedel môj muž asi najlepšie porozprávať,“ priznala. „Niekedy u nás lietajú aj taniere,“ dodala Veronika. Najbližšie by ju asi mal nejaký režisér obsadiť do úlohy, kde by práve tento svoj temperament najlepšie využila.

„Mohla by som byť odsúdená za vraždu nejakého muža alebo nejakej sokyne,“ myslí si Veronika. Televízia Joj ale zatiaľ tento jej potenciál využiť nemieni. „Je to zaujímavá predstava a sme si istí, že by takúto úlohu skvele zvládla, ale zatiaľ sa nám Veronika viac páči na strane zákona,“ povedala nám hovorkyňa televízie Joj Tatiana Tóthová.

 

Sledujte TopkyTV: Veronika Paulovičová by dokázala vraždiť!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu