Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dzuríková, Paulovičová, Mauréry: Súboj dekoltov!

Zuzana Mauréry, Gabika Dzuríková a Veronika Paulovičová. Zobraziť galériu (13)
Zuzana Mauréry, Gabika Dzuríková a Veronika Paulovičová.

BRATISLAVA – Nová posila medzi harcovníčkami! Hlavnú postavu nového jojkárskeho seriálu bude hrať Zuzana Mauréry (40). No medzi stálicami Gabikou Dzuríkovou (36) a Veronikou Paulovičovou (29) sa na tlačovej konferencii nestratila. Konkurovala im rovnako príťažlivým dekoltom!

Sú sexi! To zrejme chceli dokázať herečky z nových seriálov televízie Joj na tlačovej konferencii. Zuzana Mauréry a Gabika Dzuríková budú totiž hrať väzenkyne, ktoré si neužijú ani príťažlivý make-up, ani pekné šaty. Veronika Paulovičová bude na opačnej strane zákona ako vyšetrovateľka v seriáli Prvé oddelenie.

Najmä Gabika Dzuríková prišla mimoriadne pekne upravená. „Fotila som pre jeden časopis, kde ma takto pekne upravili,“ prezradila nám. Rovnako hlbokým výstrihom sa však mohla pochváliť aj Zuzana Mauréry. Občas si ho dokonca aj upravila, aby náhodou neukázala viac, než pôvodne zamýšľala.

Naopak, Veronika Paulovičová zvolila blúzku, ktorá toho veľa neodhaľovala. No iba spočiatku! Sympatická herečka si totiž rozopla gombíky tak, že sme jej neskôr mohli nahliadnuť priamo do dekoltu a odhaliť čiernu podprsenku. Žeby chcela zapôsobiť rovnako príťažlivo, ako jej kolegyne s veľkými výstrihmi?!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu