Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Používate alobal na pečenie? Skúste ho aj na tvár ako Britney - opekniete!

Britney Spears Zobraziť galériu (7)
Britney Spears (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Tajomstvo krásy popovej princeznej prezradené! Ak túžite po hladkých a plných perách, aké má práve Britney Spears (27), nemusíte vyhadzovať peniaze za drahé kozmetické prípravky a krémy - úplne si vystačíte s obyčajnou hliníkovou fóliou!

Nie každý "vylepšovák" zovňajšku musí automaticky vyprázdniť peňaženku. Keď populárna speváčka padá od únavy, na okamžité povzbudenie pier vraj používa ľadové pásiky alobalu. "Aby jej pery vyzerali energicky a sviežo, vizážistka vyberie z mrazničky kus fólie, urobí do nej dieru na dýchanie a pritlačí ju Britney na celú tvár." Táto lacná kúra vraj pomáha znižovať opuch a hudobnej hviezde zanecháva dokonale našpúlené pery.

Britney však nie je ani zďaleka jediná známa tvár s netradičným tajomstvom krásy. Finančne nenáročné triky na dokonalé pery používajú aj dve najväčšie hollywoodske rivalky Jennifer Aniston a Angelina Jolie. Staršia z nich, Jennifer, na odstránenie drobných šupiniek z pier údajne používa doma vyrobený peeling s obsahom cukru a vody. Herecká kolegyňa, ktorá jej uchmatla manžela, zas nedá dopustiť na balzam za štyri doláre.

"Angelina si robí železné zásoby balzamu s maslom, aby si zachovala božskú plnosť pier. Má ho rada, pretože zároveň osviežuje dych - Angelina nenávidí žuvačky," prezradila o americkej kráske blízka kamarátka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu