Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Z Jackových vlasov chcú vytvoriť diamanty!

Michael Jackson Zobraziť galériu (4)
Michael Jackson

LOS ANGELES - Americká spoločnosť vyhlásila, že z vlasov zosnulého Michaela Jacksona vyrobí limitovanú sériu diamantov. Ako uviedla, získala niekoľko vlasov, ktoré Jacksonovi zhoreli počas nakrúcania reklamy v roku 1984.

"Toto je celkom skutočné," povedal Dean VandenBiesen, zakladateľ spoločnosti, ktorá má patent na procesy získavania uhlíka z vlasov a jeho ďalšiu kryštalizáciu na vysokokvalitné laboratórne diamanty. VandenBiesen pre spravodajskú agentúru Reuters povedal, že by mohli vyrobiť približne desať diamantov.

Podobný proces urobili v roku 2007 z Beethovenových vlasov a jeden kus predávali po 200-tisíc amerických dolárov. Od Jacksonovej smrti 25. júna sa objavujú rôzne neoverené správy o jeho súkromí a smrti. Podľa niektorých informácií mal Kráľ popu umelý nos, ktorý mu chýbal po prevoze do márnice v Los Angeles.

Iné médiá priniesli správy aj o jeho údajnom štvrtom dieťati - 25-ročnom Omerovi Bhattim.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu