Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Sebavedomá Paris: Jacksonove dieťa sa volá po mne!

Paris Hilton a Michael Jackson Zobraziť galériu (6)
Paris Hilton a Michael Jackson

LOS ANGELES - Prostoduchá blondínka je opäť presvedčená o svojej nekonečnej dôležitosti. Hudobný velikán Michael bol vraj inšpirovaný práve jej dokonalou osobnosťou pri vyberaní mena svojej dcérke.

To sa dalo čakať. Po smrti Michaela Jacksona prichádza na svet množstvo šokujúcich odhalení. O svoju minútku slávy sa prišla v tejto veci uchádzať aj všadeprítomná Paris Hilton.

„Moja mama a Michael chodili spolu na vysokú školu a boli najlepšími priateľmi od trinástich rokov,“ obhajuje Paris dôvod svojho tvrdenia ohľadom zhody mien.

S vysvetľovaním svojho príbehu pokračuje trošku chaoticky: „Takže ja som vyrastala s tým, že som Michaela poznala veľmi dobre, a keď prišla na svet jeho dcérka, vždy sa mu páčilo meno Paris a bol mi ako strýko.“

Kráľ popu údajne poprosil Parisinu mamu, či by jeho dcéra nemohla mať rovnaké meno. Pocta v rodine Hiltonovcov trvá doteraz: „Som veľmi šťastná, že sa voláme rovnako.“

Michael mal dcéru Paris Katherine Michael Jackson spolu s druhou manželkou, ktorá mu robila ošetrovateľku v čase kožných ťažkostí. Či však manželskú dvojicu inšpirovala práve hotelová dedička k pomenovaniu svojho dieťaťa, zostane malou záhadou.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu