Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sexica Kerekešová: Dráždivá zvodkyňa skončila zúfalá na dlážke!

Eva Kerekešová Zobraziť galériu (4)
Eva Kerekešová

BRATISLAVA – Radikálna zmena! Atraktívna herečka Eva Kerekešová (28) sa dostala do povedomia len vo februári tohto roka. A to vskutku šteklivo. Na filmovom plátne totiž zaujala pikantnými scénami v Evinom rúchu. Tým však vzhľadom na udalosti posledných dní zrejme načas odzvonilo.

Príťažlivá ryšavka Eva Kerekešová sa s výzorom sexi krásky musela rozlúčiť. Môže za to jej angažmán v novom jojkárskom seriáli Odsúdené, v ktorom stvárni jednu z väzenkýň. Je všeobecne známe, že ženy za mrežami nevyzerajú dvakrát príťažlivo. A keďže tvorcovia chceli, aby vyzeral film čo najviac autenticky, so zdokonaľovaním výzoru Kerekešovej v pozitívnom zmysle slova sa preto príliš nekašľali.

Herečku zmenili takmer na nespoznanie. Z ohnivej dračice totiž razom spravili zúboženú sivú myšku. Takto ju však na obrazovkách Jojky uvidíte až od septembra. Dovtedy budú vo vysielaní bežať upútavky, ktoré sa na Kolibe nakrúcali len pred pár dňami. A v nich sa rusovláska ešte ukáže v plnej kráse.

Zákulisie nakrúcania seriálu a upútaviek si môžete pozrieť v našej GALÉRII!

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu