Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Karel Gott si zahrá po boku svojho obľúbeného rapera

Karel Gott Zobraziť galériu (9)
Karel Gott

BRATISLAVA – Česká spevácka legenda Karel Gott si zahrá v nemeckom filme po boku svojho obľúbeného rapera Bushida. Životopisná snímka s názvom Zeiten ändern sich prinesie príbeh o nemeckom raperovi, ktorého stvárni samotný Bushido. Česká spevácka ikona sa vo filme predstaví ako jeho partner na pódiu.

Gott, ktorý sa netají svojimi sympatiami k nemeckému hudobníkovi, tak má už po druhý raz možnosť s ním spolupracovať. "Zlatý hlas z Prahy“, ako ho prezývajú v nemecky hovoriacich krajinách, minulý rok nahral s muzikantom videoklip k hitu Für immer jung z jeho hip-hopového albumu Heavy Metal Payback (2008).

Režisérom biografickej snímky o hudobníkovi je Nemec Uli Edel, ktorý si na spoluprácu prizval producenta Bernda Eichingera. Dvojica spolupracovala už v minulosti, výsledkom boli filmové hity My děti ze stanice ZOO (1981) a Baader Meinhof Komplex (2008).

Režisér tentoraz stavil na ostrieľaných hercov, okrem iných si tu zahrá napríklad Moritz Bleibtreu, známy z filmov Lola beží o život (1998) alebo Klopanie na nebskú bránu (1997). Snímka, ktorá bola inšpirovaná Bushidovou knižnou biografiou, rozpráva príbeh o berlínskom školákovi s tuniskými koreňmi Anise Mohamedovi Youssefovi Ferchichiovi.

Mladý chlapec neprejavoval záujem o školu a predával drogy. Neskôr sa pod umeleckým menom Bushido vypracoval na jednu z najúspešnejších osobností v nemeckej hudobnej branži. Nakrúcanie sa začalo vo štvrtok a malo by trvať do konca septembra. V kinách sa snímka objaví na budúci rok.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu