Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zlatý ples sezóny

Karin Olasová v spoľahlivých rukách svojho právnika, s ktorým sa ukázala prvý raz. Zobraziť galériu (5)
Karin Olasová v spoľahlivých rukách svojho právnika, s ktorým sa ukázala prvý raz.

Stačilo iba prekročiť prah a ocitli ste sa v inom svete. Honosnom, veľkolepom, žiarivom, priam dokonalom. V bratislavských uliciach bol obyčajný sobotňajší večer, pod strechou Opery Slovenského národného divadla vrcholil najprestížnejší bál našej malej krajiny.

Ples v opere opäť vyrážal dych. Tri dni a dve noci prestavovali divadlo tak, aby sa v ňom dalo plesať. Z hľadiska sa stal obrovský tanečný parket. V záplave 3 500 kvetov sa na ňom zabávalo 600 prestížnych hostí, ktorých pozvala spoločnosť Orange Slovensko.

Slovenská smotánka mala svoju zlatú ,,večeronoc", ktorá trvala až do rána bieleho. Jedol sa kaviár (ako inak), čerstvé ustrice, kráľovské krevety, pilo sa mojito a všetko, na čo si dokážete spomenúť, keď si v duchu predstavíte vysnívaný luxus.

Hostia sa snažili. Vypili 2 000 miešaných drinkov, zjedli tonu jedla, pretancovali aspoň jedny topánky. ,,Kupovala som si ich dve hodiny pred plesom. Je to zázrak, ale netlačia," vydýchla si Karin Olasová v červených črievičkách. Dievča za milión sa vykrúcalo v náručí svojho dôstojného priateľa z právnických kruhov.

,,V týchto šatách si asi nezatancujem. Sú totiž širokorozchodné, stále mi na ne niekto šliape,"posťažovala sa moderátorka večera Zdena Studenková, ktorú na plese sprevádzal jej priateľ Braňo Kostka. ,,Na tomto plese si vždy zatancujem," tešila sa Milka Vášáryová a točila sa v náručí svojho manžela. Keď ste odchádzali, zdalo sa vám, že žijete v tej najbohatšej krajine na svete. Kontakt s realitou býva ťažký.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu