Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

LaToya Jackson vydá pieseň na poctu Michaelovi

LaToya Jackson Zobraziť galériu (3)
LaToya Jackson

LOS ANGELES - LaToya Jackson oznámila, že ako poctu bratovi Michaelovi vydá pieseň, ktorú pôvodne nahrala pre rodinu. Jeffre Phillips z nahrávacej spoločnosti Ja-Tail informoval, že LaToya (53) sa rozhodla vydať singel Home miesto inej piesne z jej nového albumu.

Ako informuje spravodajský portál news.bbc.co.uk, výťažok z predaja singla poputuje na konto Aids Project LA - charitatívnej organizácie, ktorú podporoval Michael Jackson. Pieseň by mala byť k dispozícii na stiahnutie na portáli iTunes od 28. júla. Vydanie LaToyinho nového albumu zatiaľ odsunuli na neurčito.

Michael Jackson, jeden z najpopulárnejších umelcov na svete, známy hitmi ako Thriller, Bad alebo Billie Jean, zomrel 25. júna v Los Angeles vo veku 50 rokov po zlyhaní srdca. Hovorca losangeleského koronera v utorok oznámil, že výsledky pitvy Kráľa popu nezverejnia "tento ani budúci týždeň".

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu