Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Müller na Pohode: Prvý raz sa prišiel pozrieť aj jeho syn

Richard Müller Zobraziť galériu (8)
Richard Müller

TRENČÍN - Slovenský spevák Richard Müller si na festivale Bažant Pohoda prevzal Zlatú platňu za album Müller spieva Lasicu, Lasica spieva Müllera, Lasica a Müller spievajú Filipa. Pred tisíckami fanúšikov mu ju odovzdal šéf festivalu Michal Kaščák.

Netradičný album, ktorým si Müller spolu s Milanom Lasicom uctili pamiatku legendárneho hudobníka Jara Filipa, predstavili po prvý raz pred rokom na Pohode. Müllerov koncert vtedy poznačili zdravotné problémy, ale dnes svojich priaznivcov nesklamal.

Po prevzatí Zlatej platne poslal Jarovi Filipovi spolu s festivalovými návštevníkmi „do neba“ pozdrav v podobe pesničky Cigaretka na dva ťahy, počas ktorej sa cigaretový dym vznášal nad celým priestorom pred pódiom.

Koncert bol špeciálny aj tým, že si Richarda Müllera prišiel po prvý raz pozrieť a vypočuť jeho 18-ročný syn Filip. Ako uviedol spevák počas koncertu, aj s ním sčasti súvisí skladba Nahý II., ktorú zaspieval v strede hodinového vystúpenia. Na koncerte Richarda Müllera bolo od prvej skladby dobre počuť aj publikum, ktoré ovládalo takmer všetky texty jeho skladieb.

V sprievode harmonikára Ericha Boboša Procházku, gitaristu Petra Markuliaka, basgitaristu Braňa Valanského a bubeníka Juraja Kuchárka zaspieval hity ako Milovanie v daždi, Tlaková níž, Po schodoch, Nebude to ľahké a ďalšie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu