Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Gottova pompézna oslava: Od Horkýže Slíže dostal štetce!

Horkýže Slíže gratulujú Karlovi Gottovi Zobraziť galériu (3)
Horkýže Slíže gratulujú Karlovi Gottovi (Zdroj: isifa)

BRATISLAVA - Český spevák Karel Gott oslávil sedemdesiate narodeniny v noci z pondelka na utorok v pražskom hoteli Ambassador s rodinou, priateľmi a kolegami. Medzi tisíckou gratulantov sa objavila i slovenská kapela Horkýže Slíže, ktorá Gottovi venovala kyticu štetcov.

Na oslave boli takmer všetky známe osobnosti, ktoré s Gottom spolupracovali. Chýbala len Lucie Bílá, ktorá mala pracovné povinnosti a Gottovi gratulovala už na narodeninovom koncerte, ktorý dnes odvysiela Česká televízia. Narodeninový večer uvádzali súrodenci Adéla a Dalibor Gondíkovci.

Oslávencovi prišli zablahoželať speváčky Helena Vondráčková a Jitka Zelenková, skupina Olympic na čele s Petrom Jandom či Láďa Kerndl. Medzi darmi boli krásne kytice, najdrahšie vína, šampanské či maliarske potreby. Bývalá Miss world Taťána Kuchařová venovala Gottovi debnu značkového šampanského, herečka Jiřina Bohdalová priniesla na chrbte kôš plný malých darčekov.

Na oslave spievali gratulanti, ale aj samotný Český slávik. Na zdravie mu po polnoci pripili aj Radoslav Brzobohatý, Felix Slováček, Ladislav Štaidl, Kateřina Brožová či Janis Sidovský s Pavlom Vítkom. Informoval o tom internetový portál iDNES.cz.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu