Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Mojsejovci v kríze: Ľudia nám nosili peniaze!

Braňo a Nora Mojsejovci Zobraziť galériu (4)
Braňo a Nora Mojsejovci

KOŠICE – Nezostali bez povšimnutia! Manželia Nora (50) a Braňo (41) Mojsejovci dostali počas uplynulých týždňov jednu trpkú podpásovku za druhou. Boháči z Pereša sa však krušným obdobím nemuseli pretĺcť sami.

Obvinenie z faktoringového podvodu, zadržanie peňazí z daňového preplatku, či fámy o pomoci psychiatra! To všetko sú udalosti, ktoré v poslednom čase skúšajú Noru a Braňa Mojsejovcov. A celé to nemožno nazvať inak ako zlý sen. Ich trápenie ale nenechalo ľahostajnými niektorých ľudí, ktorí manželskému páru podali pomocnú ruku.

„Máme podporu takú, ktorú som nečakal,“ netajil topkám prekvapenie Braňo. „Ľudia nám nosili peniaze, nosili nám koláče, potraviny, všetko,“ povedal ďalej. „Samozrejme, že sme to odmietali, pretože máme aj obchod otvorený, kde je každý deň tržba, z ktorej zatiaľ žijeme veľmi slušne,“ priznal vo videorozhovore spevák.

Vyzerá to teda tak, že bývalé hviezdy televíznej obrazovky momentálne biedu netrú. „Žijeme z tej tržby dennodennej, takže nič nám nechýba. Nie sme nijako obmedzovaní,“ prezradil topkám Mojsej to, ako si spolu s Norou práve nažívajú.

„Ja, ako uvedomelý občan si musím strpieť, takisto Nora strpieť, tieto úkony, kým sa to všetko vysvetlí,“ pozrel sa spravodlivosti do očí Braňo a pokračoval: „Veci, ktoré sa majú, nech sa vysvetlia, došetria a bude svätý pokoj.“ Kedy celá kauza skončí, si netrúfol odhadnúť. „Neviem, ale verím, že čím skôr,“ uzavrel Mojsej.

Sledujte TOPKY TV: Braňo Mojsej otvorene o tom, od koho dostal on a Nora pomoc!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu