Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mojsejovci: Onedlho to vypukne - šou v zlatej klietke!

Mojsejovci Zobraziť galériu (9)
Mojsejovci

BRATISLAVA/KOŠICE - Toto je zlatá klietka Mojsejovcov! V pompéznom sídle známych košických boháčov Braňa (36) a Nory (46) Mojsejovcov bude onedlho uväznených 12 finalistov novej reality show TV Markíza Mojsejovci.

Iba jeden z dobrovoľných väzňov po troch mesiacoch opustí brány luxusnej vily ako nový slovenský milionár. Nový Čas exkluzívne pripravil podrobný plán domu, v ktorom už o niekoľko týždňov prepukne neúprosný boj o dva milióny! Čo tu súťažiacich čaká?

Prv než uchádzači o prepychový život vstúpia do priestorov košickej rezidencie v tichej mestskej časti, ktorej domáci hovoria Pereš, musia podpísať dohodu o obmedzení svojej slobody! K čomu sa zaviažu? V dohode potvrdia súhlas s tým, že im odoberú mobilné telefóny a zamedzia prístup k médiám. Finalisti reality show Mojsejovci totiž počas súťaže s vonkajším svetom musia prerušiť kontakt.

"Nebudú dostávať tlač, pozerať televíziu ani počúvať rádio, aby to neovplyvnilo priebeh šou," vysvetľuje tvrdé podmienky hovorkyňa TV Markíza Ivana Semjanová. Nádejní slovenskí milionári taktiež neopustia pozemok košickej vily.

V priestoroch domu a okolo neho bude rozmiestnených 25 kamier, ktoré neúprosne zachytia každý pohyb súťažiaceho. Organizátori poskytnú finalistom pravidelnú stravu a základné potreby na spanie i osobnú hygienu. Každý z účastníkov šou dostane priestor, aby Mojsejovcov presvedčil, že práve on dokáže získané peniaze zúročiť. Komu sa to nepodarí, pôjde z hry von.

Právo na vylučovanie má Braňo Mojsej. Jeho voľbu však môžu ovplyvniť televízni diváci prostredníctvom SMS hlasovania. Finalisti reality show budú môcť z hry kedykoľvek odstúpiť, ak to urobia v priamom prenose.

Kedy sa uskutočnia kastingy do reality show Mojsejovci:

20. 1. 2005 - Banská Bystrica, hotel Lux

24. 1. 2005 - Košice, hotel Slovan

25. 1. 2005 - Ružomberok, hotel Kultúra

30. 1. 2005 - Bratislava, Radisson SAS Carlton hotel

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu