Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Honzíkova exmilenka Škamlová: Hanbí sa za silné stehná a zadok?!

Romana Škamlová na módnej prehliadke. Zobraziť galériu (33)
Romana Škamlová na módnej prehliadke.

BRATISLAVA – Obliny jej nevadia! Modelka Romana Škamlová (20) nechýba v roli modelky takmer na žiadnej módnej šou. A to aj napriek tomu, že už viackrát bolo poukázané na menšie nedostatky jej postavy. Ako sa však zdá, naposledy si to uvedomila zrejme aj sama. Bielizeň totiž radšej predviedla zahalená šatkou.

Má ženské tvary! Romana Škamlová nie je žiadna anorektická modelka. Krásna blondínka má zaoblený zadoček aj stehná. Napriek tomu je v módnej brandži dosť vychytená a zdobí takmer každé mólo.

Na utorkovej šou návrhárky Ľubomíry Slotovej však sama na svoje nedostatky upozornila. Paradoxne tým, že ich zakrývala. A všimli si to aj diváci. „Prečo sa zakrýva šatkou, keď predvádza bielizeň?!“ šepkali si. Romana totiž naozaj dôkladne kryla svoje stehná a odhalila ich len na malú chvíľočku. A hoci spod šatky vykukli zaoblené tvary, Romane to pristane a je sexi.

Zábery z módnej šou si môžete pozrieť v našej GALÉRII.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu