Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nora Mojsejová: Policajná razia!

Nora Mojsejová a Braňo Mojsej Zobraziť galériu (4)
Nora Mojsejová a Braňo Mojsej

KOŠICE/BRATISLAVA - Podozrenie z daňového podvodu! Kontroverzná košická podnikateľka Nora Mojsejová má opletačky s políciou. Dôvodom majú byť finančné machinácie.

Ako uviedol pre Topky.sk policajný zdroj, k razii došlo včera v sídle jej firmy NORA FASHION na Čermelskej ceste v Košiciach. Prehliadku údajne robili aj v jej rodinnom dome na Pereši. Vypovedať mala pred vyšetrovateľom. Navečer ju údajne previezli do Banskej Bystrice.

Muži zákona vraj zobrali manželom peniaze v hodnote 200-tisíc € (viac ako 6 miliónov korún). Celý prípad má údajne súvisieť s činnosťou nemenovanej firmy, pre ktorú mala Mojsejová viesť účtovníctvo ešte v roku 2006. Táto spoločnosť mala zneužiť podnikateľkine meno vo svoj prospech a obohatiť sa tak o zhruba 664-tisíc eur (cca 20 miliónov korún).

V súvislosti s touto kauzou sme sa v priebehu včerajšieho dňa snažili spojiť s jej manželom Braňom. Na naše telefonáty a esemesky však zareagoval až večer. „Neviem čo sa presne deje. Momentálne to riešim s advokátom,“ vyjadril sa pre Topky.sk. Viac informácií o tejto kauze zisťujeme.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu