Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Bohyňa Fialová nenosí bielizeň: Moderovala bez nohavičiek! Takmer ukázala najintímnejšie partie!

Zuzana Fialová v Let´s Dance Zobraziť galériu (7)
Zuzana Fialová v Let´s Dance (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Tá sa ale nezdá! Kto by to bol povedal, že známa herečka Zuzana Fialová (35) chodí rada na ostro?! Takúto pikantnosť si v nedeľňajšom priamom prenose okrem topiek všimlo aj pozorné oko Juraja Mokrého (32).

Populárna herečka Zuzana Fialová nedbá na to, čo o nej hovorí okolie. Robí si to, na čo má momentálne chuť! A presne tak sa zariadila aj v nedeľu večer, kedy spodnú bielizeň doslova nechala doma. Tanečnú šou tak moderovala „naostro“. Dokonca si to všimlo okrem nás aj jej okolie.

Po tom, čo dotancoval Mokrý svoje nesmierne vydarené passo doble, ho Fialová svojsky pochválila: „Ak nepadne za toto 10, tak nech nie som bohyňa skromnosti.“ Ten jej to rovnako, s humorom sebe vlastným, vrátil. „Nemáte nohavičky, všimol som si,“ okomentoval svoj postreh herec a bývalý moderátor Počasia, na čo mu Zuzana v momente odvetila: „Ale ty si všímaš len takéto detaily.“ Mokrý sa nedal a svoj dialóg viedol ďalej: „Ale všetko je to záležitosť strihu.“ Fialová s úsmevom na záver už iba dodala: „Ale nehovor, skôr dobrých pozorovateľov.“

Topky.sk sa sympatickej herečky na margo toho spýtali, prečo si neobliekla spodnú bielizeň. „Pod takéto šaty sa nohavičky nenosia. Kvôli rysovaniu sa okrajov,“ povedala nám brunetka, ktorá si s humorom zabrdla do Mokrého: „Takúto vec môže vytiahnuť iba on ako komunikačnú tému.“

Herečka nám tiež ďalej prezradila, že toto bola jedna z výnimiek, kedy si spodnú bielizeň nedala. Inak ju vraj poctivo nosí. „Samozrejme, je to predsa nehygienické. Iba výnimočne si ju nedám - kvôli podobným šatám,“ dodala spolumoderátorka tanečnej šou, ktorá v nedeľu oslavovala svoje okrúhle narodeniny. Na počesť jej sviatku ju tanečníci niekoľkokrát vyhadzovali na rukách do vzduchu, čo mohlo spôsobiť Zuzane poriadny trapas. Mohla totiž ukázať aj to, čo ostáva zahalené. Našťastie pre ňu sa tak nestalo.



Bohyňa Fialová nenosí bielizeň:
Zobraziť galériu (7)


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu