Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Flašíková-Beňová šokuje: Chcela, aby vypadol Fedor!

Monika Flašíková-Beňová prišla po prenose za Filipom Tůmom.
Monika Flašíková-Beňová prišla po prenose za Filipom Tůmom.

BRATISLAVA – To je ale paradox! V nedeľňajšom kole Let´s Dance síce vypadol Filip Tůma (31) a Ivana Surovcová (21), no Monika Flašíková-Beňová (40) chcela, aby v tanečnej šou skončil jej manžel Fedor (51). Pre topky.sk prezradila dôvod.

Po tom, ako sa vypli kamery, prišla za Filipom Tůmom europoslankyňa Monika Flašíková-Beňová s kyticou kvetov. „Tie boli pripravené pre môjho manžela,“ povedala mu, na čo zareagoval operný spevák úsmevom. „Filip tancoval lepšie ako Fedor Flašík,“ povedala následne do našej kamery europoslankyňa a slovami chvály na adresu vypadnutého „tanečníka“ nešetrila: „Tancuje najkrajšie zo všetkých, ktorí tu sú. Podľa mňa mal vyhrať. Mal vypadnúť Fedor Flašík a Silvia Kadnárová.“

Tieto slová však vyznievajú celkom paradoxne z úst Beňovej, keďže si doposiaľ nenechala ujsť ani jedno kolo Let´s Dance, kedy vždy povzbudzovala svojho manžela. Toho sa preto topky.sk spýtali, čo na to hovorí. „Viem o tom. Obaja sme rátali s tým, že vypadnem. Som dosť sebakritický a poznám svoje hranice, takže som čakal, že skončím. Filipa mi bolo ľúto,“ povedal nám boháč. Ako ďalej prezradil, mrzí ho aj to, že v ďalšom kole ho Monika nebude môcť prísť povzbudiť. „Je to škoda. Má nejaké pracovné povinnosti,“ povedal Flašík. 

Sledujte TOPKY TV: Monika Flašíková-Beňová nešetrí chválou na adresu Filipa Tůmu.



benova sympatizuje s tumom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu