Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Banášová: Plánuje budúcnosť s Modrovským! Peťo, vyzerá to vážne!

Adela Banášová a Peter Modrovský Zobraziť galériu (4)
Adela Banášová a Peter Modrovský

BRATISLAVA – To, že Adela Banášová (28) ráta s tanečníkom Petrom Modrovským (25) aj do budúcna, je zrejmé. Vychytená moderátorka je však zjavne dosť nedočkavá. Rozhodla sa totiž, že si dopredu zistí, či osud ich vzťahu praje!

Čím viac informácií, tým lepšie! Adela Banášová si z predošlých vzťahov odniesla aj nejaké to ponaučenie. Stavila preto na obozretnosť a pred možnými nedorozumeniami či nesúladom s novou láskou sa už chce vystríhať.

Topky.sk už dávnejšie ako prvé spozorovali, že medzi Banášovou a Modrovským to nevyzerá iba na partnerov z tanečného parketu. Keďže Adela má dobré vzťahy s vešticou Ginou, opýtali sme sa, či si dá prostredníctvom nej vyložiť z kariet, ako to bude medzi ňou a Petrom vyzerať.

„Riešila som jednu vec a je možné, že sa ešte nedoriešila,“ priznala sa topkám moderátorka. „Vtedy som nevedela, že pôjdem do Let's Dance, keď som sa stretla s Ginou,“ naznačila nám, že o Modrovskom sa vtedy asi nebavili. Aj to však plánuje zmeniť.

„Opýtam sa jej, čo z toho bude,“ neskrývala svoj zámer Adela. Keďže tarot jej nie je cudzí, spýtali sme sa, či si už sama skúsila vyložiť, ako jej to s tanečným partnerom vyjde napríklad aj v Let's Dance. „Nie, to som si nevyložila, lebo neviem, v takýchto veciach tomu neverím,“ povedala Banášová. Či bude pre ňu dôveryhodný výklad o jej budúcnosti s Modrovským je preto otázne.

Gina včera krstila svoju knihu. Ako ju do života uviedla Adela, si môžete pozrieť v GALÉRII.

Sledujte TOPKY TV: Adela nielen o jej vzťahu s vešticou Ginou!

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu