Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Banášová: Ukázala zadok... Zadarmo!

Adela nechtiac ukázala pozadie. Zobraziť galériu (13)
Adela nechtiac ukázala pozadie. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – A je to tu! Tancujúca moderátorka Adela Banášová (28) toho odhalila počas nedeľňajšieho prenosu Let´s Dance viac, než chcela. Vo víre tanca jej vykukol zadok.

Už aj Adela Banášová má v Let´s Dance svoju pikantnú fotografiu. Pozadie takto vystavila na obdiv v treťom kole počas tancovania jive-u. A úplne zadarmo! Donedávna totiž ešte tvrdila, že za fotku svojej „riťky“ by si nechala poriadne zaplatiť.

„Keď dáte ďalších dvadsaťpäť miliónov (cca 830 000 eur), tak vypučím zadok. Ale ja už naozaj len za peniaze,“ povedala nám pred časom moderátorka s podnikateľským duchom na margo fotografií, ktoré sa nám podarili urobiť počas tréningu do Let´s Dance. Najnovšie však zrejme bude musieť zo svojich finančných nárokov trošku zľaviť, keďže už čo-to poodhalila zo svojho sexi pozadia počas nedeľňajšieho tanca s Petrom Modrovským.

Dvojica si za výkon vyslúžila od porotcov 27 bodov, vďaka čomu sa umiestnili v tabuľke na tretej priečke.   „Váš jive ma nadniesol tak, že som hentam hore,“ nadchýnal sa Jozef Bednárik. Jeho pozitívne slová ešte umocnila Dagmar Hubová. „Bol to jive, ktorý by zniesol aj parametre súťažného jive-u.“

Banášová: Ukázala zadok... Zadarmo!
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Peter Frolo)


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu