Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Matt Damon odmietol rolu v novom Star Treku

Matt Damon Zobraziť galériu (5)
Matt Damon (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Kapitána Jamesa T. Kirka v snímke Star Trek (2009) mal pôvodne hrať Matt Damon, priznal režisér J.J. Abrams. Oscarový herec však ponuku odmietol.

Napriek tomu je rád, že rolu nakoniec získal menej známy Chris Pine. "Na jednej strane by bolo úžasné spolupracovať s Mattom - ale nakoniec, obsadiť do filmu neznámych bol omnoho lepší krok," povedal v rozhovore pre časopis America's Life. Filmár verí, že postavy tak budú presvedčivejšie. "Veríte, že ten chlap je Luke Skywalker. Nepoznáte ho z ďalších šiestich filmov," vysvetlil. "Objavovať budúce hviezdy je zábavné," dodal držiteľ troch cien Emmy za seriál Nezvestní (2004).

Najnovší film slávnej série Star Trek sa do amerických kín dostane 8. mája. Na Slovensku si ho fanúšikovia a fanúšičky sci-fi budú môcť pozrieť dokonca o deň skôr. Okrem spomenutých hercov sa v snímke objaví aj 78-ročný Leonard Nimoy, ktorý stvárnil postavu Spocka v televíznom seriáli pred viac ako 40 rokmi.

Informáciu zverejnila internetová stránka www.contactmusic.com.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu