Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Skutočný spev Beyoncé: Škriekanie, ktoré trhá ušné bubienky?!

Beyoncé Zobraziť galériu (16)
Beyoncé

LOS ANGELES - Svetovou hudobnou scénou otriasol ďalší škandál v podobe videa, na ktorom spevácka hviezda Beyoncé (27) škrieka do mikrofónu poriadne falošné melódie. Žeby čokoládová kráska ovenčená hudobnými oceneniami naozaj nevedela spievať?!

Kontroverzný záznam pochádza zo speváčkinho vystúpenia v programe The Today Show, ktoré sa konalo ešte v novembri minulého roka. Beyoncé v ten deň ako sexi cica v čiernom overale pred davom fanúšikov odspievala skladbu If I were a boy. Podľa internetových správ však spievala na playback a jej skutočný hlas by ušiam divákov v publiku sotva ulahodil.

Otec a manažér uznávanej hviezdy, Mathew Knowles, všetky pochybnosti o talente svojej dcéry okamžite poprel a od začiatku trval na tom, že zvuková nahrávka je sfalšovaná: "Ak si nikto z nich nenašiel čas vypočuť si, ako Beyoncé spieva prezidentovi Obamovi a prvej dáme počas úvodného tanca na bále a spochybňujú jej spevácke schopnosti, potom to musia byť idioti."

Internetový portál TMZ.com už medzičasom priznal, že ide o obyčajný podvod. Osoba zodpovedná za nechutný žart sa dotknutej rodine ospravedlnila s tým, že to nikdy nemalo zájsť tak ďaleko. Veď kto by uveril, že talentovaná Beyoncé v skutočnosti zavíja počas vystúpení ako Britney Spears?

V živote populárnej speváčky našťastie funguje všetko po starom a nešťastný incident sa jej povesti takmer vôbec nedotkol. Beyoncé sa včera objavila v New Yorku v bielej róbe a vyzerala nádherne od končekov vlasov až po špičky na nohách. Tie jej vytŕčali z luxusných lodičiek s atraktívnym zdobením.

Škriekajúca Beyoncé v The Today Show


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu