Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Paris Hilton s novým imidžom: Opäť dlhá hriva a v rozkroku... čivava!

Paris Hilton Zobraziť galériu (13)
Paris Hilton

LOS ANGELES - Hotelová dedička Paris Hilton (28) sa rozhodla ukázať ďalší rozmer luxusu, ktorý si môže dovoliť bez mihnutia oka. Afektovanej blondínke nielenže rastú vlasy z večera do rána, ale navyše aj úplne sama rozhoduje o tom, koho (čo) bude mať medzi nohami!

Televízna hviezda sa tentoraz odviazala pri fotení šťavnatých záberov, ktoré sú určené pre reklamu oblečenia značky Guess. Kolekcia jar / leto 2009 síce obsahuje aj zopár modelov s kožušinou, no Paris do reklamy vniesla ďalšiu dávku srsti v podobe malého šteniatka.

Fotografiám okrem čivavy dominuje predovšetkým výrazný malinový rúž a zlatá farba doplnkov. Čerešničkou na torte sú Parisine predĺžené vlasy, ktoré sa nápadne podobajú experimentovaniu s peroxidom.

Ktovie, aký efekt nakoniec zo spomínanej reklamy vzíde. O tom, že táto hollywoodska kráska nemusí vždy pritiahnuť davy zákazníkov, sa naposledy presvedčila talianska spoločnosť Rich Prosecco predávajúca šumivé víno. Tržby z predaja dramaticky klesli práve po tom, čo sa jej tvárou stala nablýskaná Paris v zlatom obale - hoci bola úplne nahá. Zachránia to tentoraz zlaté bikiny?

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu