Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Bača sa ide ženiť: Zo svadby iba formálna fraška?!

Juraj Bača a jeho nastávajúca Jeanne Zobraziť galériu (6)
Juraj Bača a jeho nastávajúca Jeanne

BRATISLAVA – Uhladený športovec sa chystá pred oltár! Zaujímavé je, že si chce vziať za ženu americkú (ex)priateľku Jeanne (28), ktorú počas sedemročného vzťahu stihol podviesť s tanečnou partnerkou z Let´s Dance Barborou Jančinovou. Ba čo viac, užíval si horúce chvíle s vydajachtivými finalistkami jojkárskej šou Vyvolená.

Po viac ako siedmich rokoch vzťahu na diaľku s Američankou Jeanne sa Juraj Bača hrnie pred oltár. „Termín prezradím už čoskoro,“ potvrdil blížiacu sa ženbu pre týždenník Šarm. Na tom, že chce ísť do chomúta, nie je nič zvláštne. Veď už na to má aj vek.

Na zamyslenie však stojí fakt, prečo sa tak náhle rozhodol povedať svoje „áno“ priateľke, s ktorou fungovali približne sedem rokov vo vzťahu na diaľku. Z dvanástich mesiacov v roku spolu každoročne strávili približne dva. A za ten čas, kedy tvorili pár, toho stihol Juraj veľa. Napríklad vášnivé bozkávanie vo svojom aute s tanečnou partnerkou z Let´s Dance Barborou Jančinovou.

To mu však jeho nastávajúca odpustila. „Bola natoľko tolerantná, že to pochopila,“ povedal k tejto kauze v minulosti pre médiá bývalý kajakár. Na čo sa však nevedela povzniesť, bol fakt, že zatajil vzájomný vzťah s Jeanne aj napriek tomu, že ho s ňou médiá pristihli v januári 2007 na letisku v Budapešti pri tom, ako sa srdcervúco lúčia pred jej odchodom do USA. To malo za následok, že dovtedy tolerantnej partnerke došla trpezlivosť. A tak sa po piatich rokoch rozišli.

Napumpovaný svalovec si krátko nato začal hľadať lásku v jojkárskej reality šou Vyvolená, kde o jeho priazeň bojovali vydajachtivé ženy. Flirty pred kamerami, či masáže s erotickým nádychom - tým všetkým si chceli dievčatá obmotať Baču okolo prsta. Žiaľ pre ne, márne. Juraj si žiadnu nevybral. No najnovšie sa predsa len postaví pred oltár.

Jeho vyvolenou sa stane žena, ktorá sa na všetky tieto jeho výstrelky s inými slečnami bezmocne prizerala spoza veľkej mláky. Ako sa však zdá, Bača chce dať svadbou s ňou definitívnu bodku za takýmto spôsobom života. Ten mu totiž nehrá príliš do karát v jeho práci komunálneho poslanca v Komárne. V politike má vyššie ciele a imidž muža s usporiadaným manželstvom by mu rozhodne prospel. Dal sa dokonca na charitu a dvere šoubiznisu za sebou definitívne zavrel v januári tohto roku, kedy odišiel z postu moderátora televízie Joj.

Preto sa natíska otázka, či nie je avizovanie manželstva s Jeanne iba formalitou. Veď pri takomto významnom životnom kroku, akým svadba bezpochyby je, nemajú do týchto chvíľ vyriešenú otázku spoločnej domácnosti. Keď sme sa s ním chceli porozprávať na tému svadby, odbil nás včera na obed slovami, že má stretnutie. Dohodli sme sa, že mu zavoláme večer. To však už nezdvíhal telefón a nereagoval ani na esemesky.

Dôvod svadby vysvetlil pre týždenník Šarm slovami, ktoré akoby boli vystrihnuté z romantickej knihy. A znejú viac racionálne ako zamilovane. „Život slobodného mládenca má svoje za aj proti. Odporúčam však vyskúšať si osamote upršané jesenné večery, ľahšie sa potom rozhoduje.“

 



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu