Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Anna Faris zo Scary Movie v sexi šatách: Tri diery a zrazu... Prsia!

Anna Faris na premiére filmu Observe and Report Zobraziť galériu (4)
Anna Faris na premiére filmu Observe and Report

LOS ANGELES - Príťažlivá blondínka Anna Faris (33) z hororovej komédie Scary Movie svojim fanúšikom konečne dokázala, že zmysel pre humor má aj mimo filmových kamier. V pondelok sa totiž prechádzala po červenom koberci v neuveriteľne odvážnej kreácii, ktorá sexepílom a hravosťou vyrážala dych. Veď posúďte sami!

Anna predvčerom zažiarila na premiére svojej najnovšej snímky s názvom Observe and Report, v ktorej si zahrala po boku Setha Rogena a Raya Liotta. Pred objektívmi nadšených paparazzov strúhala osvedčené pózy v rafinovaných šatách s netradičným výstrihom. Zo zaujímavého prestrihu v prednej časti róby totiž vykúkala pokožka a herečka ukázala aj svoju silikónovú nádielku.

Sexi blondínka vo svete kinematografie prerazila úlohou v hororovej paródii Scary Movie. Herecký talent v nej rodičia rozvíjali už od útleho detstva, vďaka čomu svoje prvé vystúpenie v divadle absolvovala už ako deväťročná. Na vysokej škole sa však herectvu nevenovala - vyštudovala anglickú literatúru.

Anna v akčnej komédii Observe and Report stvárnila príťažlivú predavačku Brandi, ktorá padne do oka šéfovi bezpečnostnej služby nákupného centra - Ronniemu (Sethovi Rogenovi). Ten však okrem nej sníva o zbrani a policajnom odznaku. Keď sa v nákupnom centre objaví exhibicionista, Ronnie sa okamžite chopí svojej šance vytiahnuť sa pred políciou...

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 Trajler k filmu Observe and Report



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu