Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Miss Universe Mendrejová: Nahá v piesku a obsiata diamantmi!

Denisa Mendrejová Zobraziť galériu (10)
Denisa Mendrejová

BRATISLAVA/PRAHA – Odhalila sa! Miss Universe SR 2009 Denisa Mendrejová (22) nakrúcala odvážnu reklamu na diamanty. Tvorcovia ju zahalili len do trblietavého piesku!

Víťazka súťaže krásy Denisa Mendrejová dostala šancu nakrúcať reklamu na diamanty so svetovou modelkou Alenou Šeredovou. Ako sme však zistili, slovenská plavovláska sa pri realizácii spotu s krásnou Češkou nestretla. No aj tak sa bolo na čo pozerať.

Topky.sk získali fotografie priamo „z pľacu“, kde je Denisino telo pokryté len pieskom a posiate diamantmi. „Nahá som nebola, mala som bielizeň,“ povedala nám Mendrejová. Na záberoch to však vyzerá tak, ako keby bola iba v Evinom rúchu. Na jednej fotke sú dokonca zakryté len bradavky čerstvej Miss. Zdá sa, že efekt nahoty bol iba prácou šikovného grafika, ktorý Denisu "upravil" do požadovanej podoby.

Ako nám ďalej blondínka v súvislosti s nakrúcaním povedala, dalo jej poriadne zabrať. „Piesok bol trochu studený a bála som sa, aby sa tie diamanty nepostrácali,“ povedala nám. Nuž, hlavne, že sa v tom piesku nestratila samotná Mendrejová.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu