Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Meky je najradšej doma

Miro Žbirka Zobraziť galériu (4)
Miro Žbirka

Ak sa v Prahe niečo deje, tak tam určite chýba. Kto? Miro Žbirka. Úvodná veta (ale v prvej osobe) je jeho vlastný citát, ktorým zareagoval, keď sme chceli vedieť, nakoľko intenzívny je jeho spoločenský život. Samozrejme, bolo to v Prahe, kde Meky žije a kde sa stále niečo deje...

A jeden deň aj viac podujatí naraz. V ten novembrový večer mal premiéru nový český muzikál Traja mušketieri a na inom konci Prahy oslavovala televízia HBO svoje desiate výročie. A keďže Miro Žbirka nemôže byť všade (rovnako ako my), vybral si televíznu párty. ,,Prišiel som svoje sympatie k HBO potvrdiť osobne," odôvodnil výnimočnú prítomnosť na akcii spevák, ktorý, keď môže, radšej večer sedí doma pred televízorom.

,,Ak väčšina ľudí považuje za atraktívne konečne si niekde večer vyjsť, u mňa je to otočené. Pre mňa je odmenou ostať doma. Ak niekde som, tam väčšinou pracovne ľ hrám a spievam. Aj teraz ma čaká niekoľko dní, keď budem každý večer mimo domu, ale nikdy to nie je pre zábavu," podotkol Miro. ,,Takže som taký suchár."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu