Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Adela a Sajfa: „Vytrieskali“ z ľudí vyše 530 000 eur!

Adela a Sajfa Zobraziť galériu (10)
Adela a Sajfa

BRATISLAVA – Skromnosť im nič nehovorí! Adela Banášová (28) a Matej Sajfa Cifra (30) sa zapojili do zbierky Hodina deťom s ďalšími moderátormi. Zásluhy za vyzbieranie vyše 16-tich miliónov korún si však pripísali len oni dvaja.

Vyšlo to! Hodina deťom si na konto pripísala 531 578 eur (16 014 347 SK). Prispeli k tomu aj desiati moderátori, ktorí kvôli vyzbieraným peniazom plnili bláznivé stávky. Celú sumu si však medzi sebou „rozdelili“ iba Adela a Sajfa.

Známych zabávačov sme sa spýtali, aký je ich podiel na vyzbieraných miliónoch. „Ja dúfam, že ľudia prispievali preto, že chceli. A nie preto, že neskutočne potrebovali vidieť mňa v plavkách,“ začala najprv Adela. Nakoniec si však pripísala poriadnu zásluhu. „Myslím, že som prispela takými dvanástimi miliónmi,“ povedala bez skromnosti, no s jemne šibalským úsmevom na tvári.

A Sajfa? Na ostatných moderátorov po jeho odpovedi už nič nezvýšilo. „Ja keď to tak prepočítavam, tak štyrmi miliónmi som prispel ja. Ostatní sa snažili, ale...“ ukončil našu debatu. Zdá sa teda, že známe osobnosti, ktoré sa zapoja do budúceho ročníka Hodiny deťom, sa budú musieť poriadne snažiť, aby ich tromfli.

 

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu