Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Škandál: Miss Ruska 2009 ukázala nahé prsia... a ešte oveľa viac!

Miss Ruska 2009 Sofia Rudevová Zobraziť galériu (5)
Miss Ruska 2009 Sofia Rudevová

MOSKVA - Ruská súťaž krásy v týchto dňoch zažíva krušné chvíle. Na internete sa totiž objavili nahé zábery čerstvo korunovanej najkrajšej dievčiny tejto veľmoci - len osemnásťročnej Sofie Rudevovej. Čaká ju za pikantné fotografie vrátenie titulu?

Kontroverzné obrázky nevinne vyzerajúcej Sofie sa medzičasom objavili už aj v tlači - kompletnú galériu vydali ruské noviny Komsomolskaya Pravda. Ruská kráska pochádzajúca zo St. Petersburgu na niektorých záberoch odhalila iba prsia, na iných sa však vyzliekla úplne.

Šteklivé fotografie, na ktorých má sexi tmavovláska údajne iba okolo štrnásť alebo pätnásť rokov, pochádzajú z magazínu Perfect10. Ten sa vraj špecializuje práve na obnažené telá krásnych modeliek.

Pravidlá ruskej súťaže zatiaľ stále jasne zakazujú všetkým adeptkám na titul kráľovnej krásy účasť na akýchkoľvek materiáloch s erotickým, či poronografickým kontextom. Napriek tomu však organizátori Miss Ruska zatiaľ nevydali stanovisko a nie je jasné, či Sofia bude musieť odovzdať svoj titul prvej vicemiss vrátane výhry v hodnote stotisíc dolárov.

V prospech ruskej krásky zohráva dôležitú úlohu skutočnosť, že pred objektívom sa nevyzliekla ani zďaleka ako jediná. Medzi jej predchodkyne patrí Joyce Giraud (Puerto Rico 1998), Helen Lindes (Španielsko 2000) a Evelina Papantoniou (Grécko 2001) - všetky tri si zapózovali nahé, no aj tak bojovali ďalej na súťaži Miss Universe.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!


Miss Ruska 2009 Sofia Rudevová
 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu